2nd Face – Berlins no.1 Private BDSM & Fetish-Club

Second Face este unul dintre cele mai elegante cluburi SM. Clubul este spatios, amenajat dupa modelul clasic cluburilor SM din Germania, cu vestiar, grup sanitar prevazut cu dusuri, bar si mai multe camere tematice. Taxa de acces pentru un cuplu in seara unui eveniment ca cel la care am participat eu impreuna cu sclavul meu este de 75 euro – taxa incluzand accesul in club, dreptul de a folosi oricare dintre camerele disponibile, mobilierul sau intrumentele expuse, bar si bufet suedez gratuit.

Second Face

Cel mai mult m-a impresionat camera metalica – avand o fascinatie pentru otel, probabil respectiva camera ar fi constituit un loc de joaca minunat in cazul in care as fi avut la dispozitie un sclav cu adevarat masochist, care sa poata sa reziste indelung la imobilizari si lovituri cu biciul.

De asemenea camera cu specific medical incita prin design, intrumentar si mai ales prin raceala pe care o insira. Si cand spun asta nu ma refer la frig ci la rezonanta, curatenie, luciu, fluid.

Mi-a placut sa vad unul din peretii unei celule din pivnita zgariat cu unghiile – nu stiu daca era facut pentru decor sau in timpul utilizarii dar era extrem de incitanta ideea – inchis in intuneric complet, intr-o camera de 1 m pe 1 m, poate imobilizat unul dintre carligele inserate in perete. Mmm…

Sclavul meu, zero, a aranjat sa vizitam acest club intr-o seara in care se organizase un fel de workshop demonstrativ. Practic, cele doua Domina rezidente prezente la eveniment luau sub control sclavii prezenti si propuneau Masterilor si Stapanelor variante in care s-ar putea distra pe seama sclavilor lor. Acest eveniment urmarea in principal intrarea in joc a unui numar cat mai mare de persoane. Initiativa pornind de la cele doua Domina, cei prezenti erau astfel ceva mai deschisi spre a incepe anumite activitati.

Era destul de multa lume prezenta. Pe langa cele doua Domina rezidente, tipa androgina care servea la bar (ar fi putut fi foarte bine un travestit dar neavand Marul lui Adam tind sacred ca era insa vorba de o femeie) si patroana barului, mai era prezent un cuplu MaleDom foarte simpatic, un Master cu doua sclave (acesta avea o inclunatie clara catre spanking), un sclav travestit, un sclav singur, un cuplu FemDom si, evident, eu cu sclavul meu zero, acesta purtand un tricou cu inscriptia numelui de sclav si zgarduta proprie.

In sala tronului a inceput evenimentul cu cele doua Domina. Mi-am pus sclavul sa stea in rand cu toti ceilalti sclavi si sa urmeze indicatiile celor doua Domina. Fiecare sclav a fost plasat intr-o cusca sau imobilizat si Stapanul aferent a fost incitat pentru a incepe o anumita activitate. Jocurile erau soft, menite sa incalzeasca spiritele. Eu am primit clestisori de rufe si un pinwheel. Improvizand blindfold si folosindu-mi cravasa scurta mi-am incitat sclavul alaturi de una dintre cele doua Stapane. Alaturi un sclav fusese inchis intr-o cusca incomoda si pus sa tina doua pahare cu apa in mana – fara sa le verse, altul, prins de un fel de capra acoperita cu piele neagra, era stimulat anal cu un ou vibrator in timp ce Stapana lui il plesnea peste fese un un flogger, o sclava era prinsa de un jog si in timp ce sanii imensi ii atarnau prinsi intre ei cu o pereche de clame pentru sfarcuri, masterul ei o plesnea cu palma peste fundul alb, dezvelit de fusta neagra pe care o purta initial. Intr-un colt era pusa cealalta sclava care era mangaiata pe sani usor de sclavul care purta corset si pantofi cu toc. Cele doua Domina mergeau de la un sclav la altul si incitau dand comenzi si atingand dur sau senzual.

Dupa un timp am mers in camera barului pentru a socializa. Si a fost placut sa schimbam impresii cu ceilalti prezenti.

Am ales sa merg sa imi continui jocul cu sclavul meu, zero. Camera metaliza era ocupata de un “detinut” condamnat pentru viol si torturat de una dintre Dominele rezidente. Scavul meu imi traduce ce ii spune ea sclavului: “Meriti sa fii pedepsit pentru ca ai violat! Esti un porc! Iti vei primi pedeapsa pe care o meriti!” etc. Si fiecare propozitie era insotita de o ploaie de lovituri de bici. Am privit o perioada dar pentru ca sclavul nu prea tipa de durere m-am plictisit repede si am hotarat sa cobor in camera medievala.

Acolo Masterul isi imobilizase cele doua sclave. Eu mi-am legat sclavul de Patul lui Procust si, legandu-la la ochi l-am chiuit cu ceara si cu atingerile lantului rece, cu cleme pe sfarcuri sau genitale, imobilizari ale genitalelor sau ale mainilor, incitandu-l aducandu-mi fundul pana la cativa cm de nasul lui dar nelasandu-l sa ma atinga, gadilandu-i piptul cu parul, apropiindu-ma de el si apoi lasandu-l sa ma astepte legat la ochi, cu un buttplug in anus timp indelungat. Si apoi totul de la inceput pana m-am simtit satisfacuta.

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.