Arhetipul fanteziilor FemDom – Adult Baby Nursery Play Fetish (partea 1)

Se considera ca exista cinci arhetipuri ale fanteziilor de natura FemDom. Aceste arhetipuri se pot combina, evident, dar in mare, fiecare persoana pasionata de FemDom va fi interesata predominant de una din aceste fantezii.

Regression, Infantilism, fetish-ul pentru scutecele de bebelus poate fi orientate pe trei cai:

1.Fetishism
Fetish-ul pentru scutece si purtarea lor. Modul in care se simt, miros, arata. Cei care au un fetish pentru acest lucru nu au nevoie de prezenta altei personae pentru a-si indeplini fantezia ci doar de un scutec (eventual chilot de cauciuc sau plastic asa cum se folosesu inainte pentru bebelusi).

2.Umilire (in context FemDom BDSM)
Ca si Stapana, gasesc ridicol de umilitor ca un sclav sa urineze pe el fie pentru ca I s-a interzis sa mearga la toaleta, fie pentru ca fiind imobilizat mai mult timp nu poate sa ajunga la toaleta, fie pentru ca spanking-ul aplicat este prea dur. In cazurile acestea de multe ori se pot folosi scutece pentru adulti.

3.Regression (Infantilism)
In cazul acesta vorbim despre placerea a folosi scutece si alte accesorii pentru bebelusi, punandu-te in ipostaza regresiva (purtandu-te ca un bebelus te poti simti iar ca atunci cand erai bebelus, adica lipsit de griji si responsabilitati, aparat de mama care are grija sa iti fie mereu bine)

Majoritatea persoanelor passionate de infantilism prefera un mix intre cele 3 cai. Unele persoane cauta doar una sau doua dintre cele 3 laturi descries mai sus.

AB = adult baby – persoana care nu doar ca poarta scutece, dar folosesc si vestimentatie pt bebelusi, se comporta exact asa, au nevoie de o ‘mamica’ sa aiba grija de ei, etc.

DL = diaper lover – persoanele care au un fetish pt scutece- de la miros, purtarea si/sau folosirea lor, dar fara a se comporta ca niste bebelusi. Bieninteles ca merg si combinate, si cel putin ca si DL nu trebuie neaparat sa existe o a doua persoana, se poate face self-bondage etc.

5 Comments

 1. Comment by andrada on April 17, 2009 9:18 pm

  se aude f f f f prost

 2. Comment by * EZADA * on April 17, 2009 9:42 pm

  Da, am vazut si eu dupa ce postasem deja clipul. Am captat sunetul prin intermediul webcam-ului si probabil, distanta fiind mai mare decat de obicei, nu a fost captat prea bine. La un moment dat, cand ma apropii de camera se aude ceva mai tare si mai clar, deci asta trebuie sa fie problema. Sper ca in curand sa imi cumpar un handycam.

 3. Comment by typhon on May 1, 2009 2:06 am

  ..oare cu dumneavoastra discutasem pe bdsm forum despre AB/DL?….(Ada Sinn? sau confund?)

 4. Comment by * EZADA * on May 1, 2009 4:48 am

  Da, cu mine ai discutat si cred ca iti apartine si o completare a articolului meu de pe BDSMForum pe care am notat-o si aici de altfel.

 5. Comment by typhon on May 7, 2009 11:43 pm

  🙂 felicitari pentru clip. daca imi permiteti, am gasit un link pe care se aude mult mai bine..

  http://developer.truveo.com/apps/example2/index.php?q=tag%3A%22ezada%22&n=20&a=1

  (tag: “ezada”)

  succes in continuare, va respect foarte mult pentru ceea ce faceti, atat aici cat si pe bdsmforum.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.