Bondage – Mumificarea –

1. Inainte de a incepe afla daca persoana submsiva a mai fost mumificata pana acum, daca are tendinte de claustrofobie, daca a fost vreaodata panicat in timpul unei scene si acre a fost cea mai lunga perioada cat a stat legat. Daca este incepator, este bine sa ii acoperi fata la sfarsit.

2. Afla starea de sanatate a submisivului, in special alergii, astm, diabet, tensiune arteriala mare, daca a consumat droguri sau alcool inainte cu 24 de ore de scena. Daca submisivul poarta lentile de contact acestea trebuie scoase.

3. Ai grija sa ai in apropiere: foarfece de siguranta pentru a putea scoate in caz de urgenta legaturile, o patura electrica sau gheata pentru a pastra corpul submisivului la o temperatura placuta si un rposop pentru a sterge transpiratia.

4. Verifica periodic extremitatile si pulsul submisivului.

5. NICIODATA mumia nu trebuie lasata nesupravegheata.

6. Nu infasura niciodata atat de tare incat sa opresti circulatia sanguina. Verifica degetele pentru a vedea acest lucru (daca simte amorteala, frig sau se vad albastre atunci legaturile sunt prea stranse)

7. cand impachetezi pieptul, ai grija ca submisivul sa aibe plamanii plini cu aer. Cand infasori gatul ai grija sa pui legaturile vertical, de sus in jos pentru a evita strangularea.

8. Ofera-i apa rece printr-un pai pentru a evita deshitratatea.

9. Dupa ce ai terminat impachetarea ofera-i submisivului putin confort aplicand gheata in caz de supraincalzire sau o perna electrica in caz de frig.

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.