Cealalta fata a sexului

cealaltafataCealalta fata a sexului de Valerie Tasso m-a lasat fara cuvinte. Daca as fi scris eu insami o carte despre sexualitatea alternativa, probabil ca as fi scris-o intru-un mod asemanator, facand apel la aceleasi pareri personale.

Am descoperit cartea absolut intamplator – prietenul meu vanilla sunandu-ma intr-o zi

“Cauta cartea “Cealalta fata a sexului”. Scrie in ea despre OWK si poate te intereseaza”. De Valerie Tasso citisem deja “Insatiabila” si pentru ca imi placuse am cumparat imediat cartea pe care m-am hotarat sa o prezint in acest articol. De cumparat am cumparat-o acum mai multe luni dar cum alte carti aparent mai interesante erau “pe rol” nu m-am atins de ea pana acum trei zile. Azi am terminat-o.

In aceasta carte Valerie prezinta intr-un mod subiectiv dar “umil” (cum ea insasi se exprima la un moment dat) diverse forme de erotism alternativ sau practici sexuale sau inrudite cu satisfactia sexuala: BDSM/Fetish prin OWK – Regatul Celeilalte Lumi, Societatea secreta a Tigroaicelor Albe, despre voayeuri, maratonisti ai orgasmelor, abstinenta, chirurgie genitala si prostitutie.

Primul capitol, de altfel cel mai amplu, este dedicat sado-masochismului si dominarii. Valerie prezinta cu mare exactitate vizitele ei la OWK, alaturi de o Domina din Spania. Fiind eu insami la OWK pot spune ca cele scrise de Valerie sunt extrem de exacte, aproape putand sa revad cu ochii mintii locatiile de care ea scrie in cartea sa. Am devorat pur si simplu primul capitol, apreciind felul in care aceasta scriitoare kinky vanilla a reusit sa surprinda esenta unei relatii D/s.

In mod subiectiv, am gasit celelalte capitole ale cartii mult mai putin interesante (mi-a atras atentia articolul despre spionii sexului – voayeuri).

Recomand cu multa caldura aceasta carte in primul rand pentru detasarea, sinceritatea si toleranta de care da dovada aceasta scriitoare controversata.

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.