“Cum sa-ti gasesti o Stapana” la Eros Show

La standul Erogen, partenerii Editurii Triskelion pe perioada Eros Show a fost aglomeratie. Mistress Roberta a atras privirile admirative a tuturor  celor prezenti prin tinuta integrala din piele naturala pe care a ales sa o poarte cu aceasta ocazie. Proprietarul site-ului Collarme.ro a fost prezent la eveniment pentru a sustine promovarea cartii in calitate de partener web al Editurii Triskelion. O surpriza placuta a fost si vizita Dominei Mara care ne-a spus ca a citit deja cartea – de aceea probabil nu a cumparat un alt exemplar de la standul Erogen.

15 Comments

 1. Comment by Reconciliere ? on May 8, 2010 3:37 am

  Doamna Ezada cele doua(mistress Roberta si domina Mara) se acuza si se improasca cu laturi de cateva luni. Si-au implicat si admiratorii(sclavii). Sa inteleg ca s-au impacat ? M-ar bucura desi am ramas cu un gust amar dupa ce le-am citit acuzatile ce si le aduceau reciproc pe diferite bloguri.

 2. Comment by Kole on May 8, 2010 4:19 am

  Cele doua(mistress Roberta si domina Mara) nu se balacaresc pe bloguri de cateva luni ? S-au acuzat reciproc de prostitutie si furt. Acum s-au impacat ?

 3. Comment by * EZADA * on May 8, 2010 9:47 am

  Nu cunosc detalii in legatura cu acest subiect. Atat Mistress Roberta cat si Domina Mara sunt persoane dominante cu renume si multa experienta in relatiile D/s si practicile S&M. Imi este greu sa cred ca doua astfel de doamne ar putea sa se jigneasca, aruncand cu noroi una in cealalta. Pe internet oricine poate pretinde ca este altcineva sub protectia anonimatului din spatele monitorului. Cred ca certurile, acuzele, intrigile, sunt ultimele lucruri pe care trebuie sa le iei in seama cand citesti un blog/site/forum. In Romania sunt si asa putine Femei Dominante cu experienta. Este nefiresc ca acestea sa ajunga sa se dusmaneasca, strigandu-si acuze atat de rautacioase ca nici nu merita sa fie luate in seama.

 4. Comment by antegodd on May 8, 2010 11:59 am

  Cam trist peisajul BDSM de la eros show. Putine Domine, putina initiativa, putin..orice. Ei, dar sa nu uitam..traim in romania.

 5. Comment by * EZADA * on May 8, 2010 12:54 pm

  Eros Show se adreseaza tuturor adultilor, nu doar celor pasionati de S&M. De aceea cred ca pentru o prima participare la Eros Show, Editura Triskelion a reusit sa se promoveze cu ajutorul a unui numar destul de mare de voluntari (Domina, modele fetish, parteneri web). Eu am lansat pe site-ul anuntul prin care ceream sprijinul altor persoane dornice sa ajute la promovarea cartii. Cele/cei care si-au oferit suportul s-au dovedit din punct de vedere calitativ superiori unei multimi complet paralele fenomenului. Oricine putea sa se implice. Tu de ce nu ai venit? Ar fi fost amuzant sa te vedem cu pantalonasii tai subtiri complet uzi – la cat de multe femei frumoase sunt prezente la Eros Show cu siguranta umilinta ta ar fi fost extrema. Cred ca ti s-ar fi invinetit testicolele de la atata dorinta.

 6. Comment by Kole on May 8, 2010 2:51 pm

  Nu le cunosc personal pe cele doua stapane(Mara si Roberta) dar am vizitat siturile lor si pot spune ca domina Mara mi se parea mai interesanta, poate si pentru ca in toate pozele isi ascunde fata, fapt ce inducea un anumit mister. Nici mistress Roberta nu pot spune ca-mi displace, desi e cam ,,bronzata” pentru gustul meu. Dar azi am intrat pe domina.sk si am dat de un link ce m-a condus la niste poze facute chiar la standul Erogen in care apare si fata dominei Mara. Nu pot sa spun decat ca prefer ,,bronzul” unei gusate batrane. Brrr !

 7. Comment by * EZADA * on May 8, 2010 3:36 pm

  Iti inteleg impartialitatea, dar vreau sa te rog ca pe viitor sa incerci sa iti exprimi preferintele intr-un mod mai delicat. Altfel voi fi nevoita sa nu aprob comentariile tale. Frumusetea este relativa si gusturile difera de la persoana la persoana. Din dorinta de a-mi pastra diplomatia, prefer dezbaterile pe teme BDSM / Fetish, practici, intrumente etc. Aspectul si fizionomiile nu constituie subiectul acestui site.

 8. Comment by antegodd on May 8, 2010 8:23 pm

  Nici nu am stiut de eveniment si de editura cu pricina. Oricum..era destul de dificil sa apar acolo cu clitorisul in erectie si umezit tot. Dar imaginea descrisa de Dumneavoastra mi-a mai infipt cateva pioneze in testicolele si asa stresate zilele acestea. Va multumesc, iar data viitoare cine stie ! Singura cale pentru un sclav ca mine e transgresiunea.

 9. Comment by Defunctu` on May 8, 2010 11:06 pm

  Felicitari celor ce au depus un mai mic sau mai mare efort pentru a promova sub o forma sau alta BDSM-ul autohron cu .. bunele si relele lui !
  AMIN !

 10. Comment by net70 on May 9, 2010 12:03 am

  I-mi pare teribil de rau ca nu sunt mai aproape de Bucuresti!!!… Ar fi ceva de mers pana acolo si ar merita doar ca sa capat o carte cu autograful dumneavoastra.
  In legatura cu polemica anterioara:
  @kole cine te opreste sa spui “NU” . Eu cred ca nimeni nu ti-ai impus nimic. Nu trebuia sa-ti dai cu parerea. Eu nu vreau sa te necajesc, nici macar sa te sacai, dar daca ai fi submis si ai fi vandut unei persoane, crezi ca ai fi intrebat daca-ti place?… sau crezi ca nu te-ai supune?
  Spun asta pentru ca am citit acest lucru pe http://www.dominare.ro.
  O Doamna (a se citi STAPANA) se impune prin atitudine, gestica, mod de exprimare, cunostinte si nu neapararat prin aspectul fizic sau fizionomia Dumneaei.
  In speranta ca nu am deranjat prea mult cu ceea ce am scris,
  Cu stima,
  net 70

 11. Comment by * EZADA * on May 9, 2010 12:20 am

  Dar si maine va fi zi de targ. Si Dominele prezente la stand vor avea nevoie de un sclav care sa joace rol de pernuta, pentru cand vor vrea sa stea jos dupa atatea ore de stat pe tocuri. 🙂

 12. Comment by * EZADA * on May 9, 2010 12:23 am

  Orice relatie D/s este totusi consensuala. Si uneori chiar supunerea fata de o persoana pe care o poti considera inferioara din unele puncte de vedere poate sa insemne umilinta. De aceea poate ca si sclav al unei Femei Dominante poti ajunge sa fii “obligat” sa te supui si unor femei pe care poate nu le respecti.

 13. Comment by net70 on May 9, 2010 12:32 am

  Ca intotdeauna sunteti o Doamna si sincer (desi nu VA cunosc personal) ma inclin cu umilinta in fata DUMNEAVOASTRA.

 14. Comment by net70 on May 9, 2010 12:46 am

  Din pacate distanta este prea mare, peste o ora jumatate ar trebui sa plec spre Bucuresti ca sa ajung inapoi in timp “rezonabil”.
  Desi nu cred ca pot face aprecieri, sunt intrutotul de acod cu Dumneavostra, “Orice relatie D/s este consensuala”, iar la problema cu “obligatia” nu pot decat sa spun ca ” respecul se castiga sau “se impune” existand pentru acesta diverse modalitati”.
  cu Multa Stima si Consideratie,
  net70

 15. Comment by * EZADA * on May 9, 2010 3:10 am

  Vor mai fi ocazii prin care iti vei putea arata obedienta.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.