Despre erotism, orgasm si ejaculare

Din punctul meu de vedere erotismul, orgasmul si ejacularea sunt 3 notiuni diferite.

Erotic exista in orice sedinta BDSM. Cred ca ceea ce facem are un profund context erotic. Incepand de la dominarile cu substrat sexual pana la un shibari sau o sedinta de spanking, toate sunt activiati erotice.

Orgasmul, din punctul meu de vedere este mai putin important. O sedinta de dominare reusita nu e conditionata de prezenta orgasmului efectiv. Satisfactia pe care o ai cand supui pe cineva, sau cand iti oferi trupul Stapanei este mult mai intensa decat un orgasm. Personal de multe ori am orgasm doar din dominare dar nu domin pentru ca vreau sa am orgasm. Din punctul meu de vedere, orgasmul este binevenit dar nu asteptat.

Cred ca cele mai reusite sedinte de dominare nu se sfarsesc intotdeauna cu ejaculare. De altfel, din spusele submisivilor mei, cele mai reusite sedinte au fost cele in care implicarea psihica a fost atat de profunda ca ejacularea nu a mai avut loc.

BDSM-ul poate fi abordat in mod diferit in functie de preferinte. Pentru unele persoane BDSM-ul este doar un joc sexual, pentru altii un stil de viata. Evident, intre cele doua extreme pot exista multe variatii. Oricare dintre aceste situatii este corecta.  Asta e partea cea mai frumoasa a BDSM-ului, faptul ca fiecare e liber sa isi gasesca stilul propriu, sa ia din BDSM/Fetish ceea ce il reprezinta. In BDSM nu exista o atitudine corecta sau gresita in ceea ce priveste dominarea, atata timp cat se respecta principiul safe, sane and consensual.

Erotic

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.