Dupa lansarea cartii “Cum sa-ti gasesti o Stapana” de Karen Martin

Ieri seara, toti cei care si-au exprimat dorinta de participare la evenimentul organizat de Editura Triskelion au fost invitati in Club Armada pentru a asista la lansarea cartii “Cum sa-ti gasesti o Stapana” de Karen Martin.

La intalnire au participat 25 de persoane – practicanti sau doar simpatizanti ai erotismului alternativ.  Eu am participat in calitate de colaborator al editurii si totodata traducator al cartii “Cum sa-ti gasesti o Stapana”. Am avut placerea de a avea ca invitati din partea editurii pe: zero signature (redactor), Oana (model fetish) si Ioan Leontie (fotograf). Toti cei prezenti au putut observa eterogenitatea grupului format – adepti FemDom sau MaleDom, Femei Dominante, Barbati Dominanti, sWitch, femei submise si barbati submisi, persoane care au doar un fetish anume fara a fi implicati in BDSM, parteneri de comunitate prin site-urile pe care le detin, prieteni care sunt doar curiosi, nu si practicanti etc.

Clubul ales ne-a putut oferi un spatiu intim, linistit, cu muzica in surdina. Dupa ce am prezentat cartea, subliniind cateva din temele abordate de aceasta, am purtat discutii pe teme diverse. S-a discutat atat despre proiectul actual (si cele viitoare) ale Editurii Triskelion cat si despre literatura erotica kink, aproape toti cei prezenti fiind familiarizati cu scrierile unor autori de gen ( De Sade, Masoch, Beigbeder, Bruckner, Alain Robbe-Grillet etc). Dupa un timp, asa cum era de asteptat discutiile s-au dezvoltat in directii diferite. S-a discutat despre: diferentele dintre un Dominator si un “nemernic”, despre posibilitatea de a elimina un fetish prin  psiho-terapie, perceptia celor vaniila vis  a vis de diverse forme de public play,inceputurile comunitatii BDSM/Fetish din Romania (canelele de mirc si Pagina Sklavului), proiecte de viitor, povestiri a unor experiente personale si multe altele.

La trei ore de la ora de incepere a intalnirii eu am plecat spre casa, lasand inca in club un grup de aproximativ 10 persoane dornice sa dezvolte si alte subiecte de discutie.

Per total evenimentul a fost un motiv in plus pentru a cunoaste alte persoane kink alaturi de care s-au purtat conversatii placute. Nu a fost o petrecere spectaculoasa sau iesita din comun ci doar un grup mare de persoane care avand un subiect comun de discutie s-au putut simti bine alaturi de ceilalti intr-o atmosfera intima si discreta.

sursa http://somefetishes.tumblr.com/

5 Comments

 1. Comment by Linda on April 14, 2010 8:10 am

  Ma bucur ca a fost ok.

 2. Comment by Countess on April 14, 2010 7:27 pm

  Da, a fost destul de degajata, toata lumea s-a simtit bine (unii mai bine ca altii, dar asta e alta poveste). Dupa plecarea Ezadei am ramas 6omuleti ce am stat pana la 1 noaptea. saracii barbani atipisera pe tejghea :))

 3. Comment by littlejohn on April 15, 2010 8:58 am

  Sunt curios cati vor participa la lansarea din Cluj. Deocamdata suntem 4 persoane in total. Desi daca stau sa ma gandesc bine, nu conteaza atat numarul participantilor, ci calitatea acestora. 🙂

 4. Comment by * EZADA * on April 15, 2010 9:29 am

  Acum doi ani s-a incercat organizarea unui munch party in Cluj si din cate am inteles, nu a venit decat o singura persoana (in afara de organizatori). Poate acum sa aiba mai mult succes.

 5. Comment by littlejohn on April 16, 2010 8:42 am

  Pana acum sunt 8 persoane inscrise, am trimis mail la toti Va asteptam.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.