Ezada domina un sclav real

La un moment dat relatia mea de atunci s-a terminat. Acum eram libera sa ma intalnesc cu cine vreau, puteam sa imi pun in practica oricare din fanteziile mele care in acea perioada erau parca mult mai soft.

Am revenit in forta pe Fetishclub dupa ce o buna perioada de timp nu mai intrasem deloc (eram prea frustata stiind ca nu pot raspunde afirmativ tuturor acelor sclavi disponibili sa imi indeplineasca fanteziile). Insa nu aveam curajul sa ma intalnesc cu cineva de pe site. Nu ma temeam de persoana in sine, ci de ceea ce ar trebui sa fac cu el in timpul sedintei. Lucruri pe care mi le doream dar a caror practica ma speria. Ma temeam ca ma voi bloca. Una este sa iti domini partenerul alaturi de care ai o relatie sau sa domini un barbat prin webcam si cu totul altceva este sa ai langa tine practic un necunoscut, posibil cu mai multa experienta practica decat tine, “STAPANA”.

Buna mea prietena, Enya, se intalnea deja de ceva timp cu persoane de pe Fetishclub si povestindu-mi experientele ei ma facea sa imi doresc din ce in ce mai mult sa trec pestre temerile mele si sa fac ceea ce imi doream de atat de mult timp. Am rugat-o insa pe Enya sa accepte ca prima sedinta cu un sclav necunoscut si real sa aiba loc la ea acasa, sub indrumarea ei. Eu doar urma sa o asist.

Discutam deja de ceva timp cu un sclav din Moldova. Pasiunea lui pentru food play, spitting, si cam orice tine de “lucruri scarboase” ma incitase inca de la inceput. Parea exemplarul potrivit.

Imi aduc aminte ca dimineata aveam drum la facultate iar dupa-amiaza trebuia sa ma intalnesc cu el, la Enya acasa. La facultate nu ma puteam concentra gandindu-ma doar la supliciile pe care le voi avea umilindu-l, punandu-l sa linga scuipatul meu. Eram in intarziere si aveam emotii de incitare. Nu ma temeam de ceea ce se va intampla in sedinta (ma bazam pe experienta Enyei) ci incitarea de a face in sfarsit acele lucruri ma facea sa transpir abundent. Am ajuns acasa si am ales la repezeaza costumul de Domina pe care hotarasem sa il port in ziua aceea. Sclavul a venit sa ma ia de acasa si am mers impreuna la Enya. Mi-am pus cizmele din PVC si asteptam ca Enya sa inceapa cumva sedinta. Inca discutam despre nimicuri cand Enya i-a spus brusc:

– Treci in genunchi si saruta-i tocul cizmei!

Si asa a inceput totul. Nu am idee cum m-am descurcat ca si Domina dar in momentele alea nici nu mai conta. Eram ca si in transa, uitasem de emotii si temeri si ma bucuram cu fiecare celula a trupului meu de experienta inedita pentru mine. El a ramas sclavul meu timp de aproape un an, pana in momentul in care i-am descoperit incercarile de a-si cauta si o alta Stapana. Nu mai avem un raport de mult timp dar el va ramane mereu pentru mine o experienta placuta, incitanta. “Sclavul meu pentru lucruri scarboase” – cum ii spuneam eu lui cand discutam cu ceilalti┬á prieteni din SM.

-va urma-

banner

8 Comments

 1. Comment by weirdtoo92 on May 21, 2009 1:36 pm

  umm….cam care ar fi acele lucruri scarboase? suna yummy

 2. Comment by * EZADA * on May 21, 2009 4:21 pm

  Povestirea “Lapte” relateaza o sedinta cu el ­čÖé

 3. Comment by JessyBlue on May 21, 2009 4:35 pm

  Sunt convins ca la prima actiune de acest gen, te incearca emotii intense. E bine ca ati avut-o pe Enya, cred ca conteaza foarte mult sa te indrume cineva, teoria e una, practica insa…

 4. Comment by weirdtoo92 on May 21, 2009 7:23 pm

  ­čÖé sper sa mai detaliati si in episodul urmator practici “scarboase”

 5. Comment by sandu on May 24, 2009 5:10 pm

  am avut o relatie de 2 ani cu o femeie superba.am vorbit si am practicat multe kestii soft bdsm.dupa despartirea oficiala, am ramas parteneri de sex iar reprizele de sex cu fetishuri,bdsm etc au devenit mai intense,mai placute pentru ambii. am impresia ca fiind implicati intr-o relatie devii mai pudic.parerea mea…dv ce parere aveti

 6. Comment by * EZADA * on May 25, 2009 10:32 am

  Este relativ. Cred ca tendinta femeilor atunci cand sunt indragostite de un barbat este sa se supuna barbatului respectiv – mie cel putin imi vine deosebit de greu sa domin prin umilinta si tortura un barbat pe care il iubesc si de care ma simt atrsa sexual. Este foarte ciudat, dar simt ca cel care are dreptul sa ma posede sexual trebuie sa imi arate ca merita acest lucru dominandu-ma. Pe de alta parte orice scena SM pe care am avut-o vreodata a fost mai intensa atunci cand au fost implicate emotii, sentimente de afectiune din ambele parti. Eu cred ca pur si simplu ati ajuns sa va cunoasteti mai bine, si de aceea sedintele au inceput sa fie mai intense. In plkus nu mai exista teama ca daca va face ceva gresit o vei parasi.

 7. Comment by alexaalex on June 3, 2009 5:59 pm

  nu sunt de parere ca fluidele Stapanei si diversele proceduri prin care Stapana le administreaza sclavului sunt scarboase. am convingerea ca daca sclavul nu ar reprezenta ceva pentru Stapana, aceasta nu iar permite aceasta intimitate

 8. Comment by * EZADA * on June 3, 2009 7:10 pm

  Asa este.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright ┬ę 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.