FemDom

Femdom (female dominance) reprezinta orice activitate sexuala in care partenerul dominant este o femeie. Partenerul submisiv poate fi atata de sex feminin cat si masculin.

Pentru partea feminina dominanta se folosesc mai multe denumiri, printre care cele mai frecvente sunt: Domme, Femdomme, Domina, Dominatrix. In limba engleza, cel mai frecvent este folosit titlul de “Mistress”, in timp ce in Europa se folosesc mai des titulaturi de genul: Maitresse, Maid, Maidress, Matress, Mother, Mate, Madre sau “Domina”. Spaniolii folosesc cel mai des titulatura de “Ama” atunci cand se refera la o Dominatrix in timp ce japonezii folosesc “Joōsama” (care se traduce “Regina”).

Prin Domme se intelege o femeie care prefera si se bucura de o pozitie autoritara in viata personala si erotica. O astfel de relatie poate sau nu, sa includa relatii sexuale si poate cuprinde de la simple activitati de disciplina si control asupra submisivului pana la luarea tuturor deciziilor legate de viata sociala si personala a submsivului, o Domme putand sa considere submisivul ca si proprietatea sa de care se poate bucura in totalitate.

Termenul Dominatrix este folosit de cele mai multe ori pentru a face o deosebire intre Domme si ProDomme. Dominatrix este o Domme care cere bani pentru serviciile de dominare. De asemenea, termenul este folosit si pentru a denumi partea dominanta in jocurile sado-maso.

Desi Femdom poate include orice tip de activitate BDSM, printre cele mai intalnite sunt: feminizarea, strap-on/dildo play, panty fetishism, boot worship, feet worship, goddess worship si cuckold.

Umilirea erotica este de asemenea o activitate des intalnita in femdom. Domina pune accent astfel pe neputinta barbatului de a o satisface din punct de vedere sexual, penisul acestuia fiind transformat intr-un obiect cu care Domina se poate juca dupa cum doreste (aceste jocuri include: ballbusting, CBT, umilire verbala, forced chastity, orgasm denial, orgasm control si chiar homosexualitate fortata – in cazul acesta o femeie dominanta isi poate forta submisivul heterosexual sa intretina relatii de tip homosexual, pentru amuzamentul ei, ca si parte a feminizarii).

O dominare soft poate implica scenarii de genul: ageplay (regression), erotic spanking, cunnilingus, bodyworship (in special foot worship si ass worship), in timp ce o dominare ceva mai intensa poate include scenarii de facesitting, smothering, anal sex (strap-on, dildo) care se axeaza in general pe oferirea placerii fata de Domina. In cele mai intense forme de dominare, o Domina poate alege sa supuna submisivul la sedinte de caning, whiping, tortura, schimb de lichide corporale (spitting, watersports – golden showers, red wings – menstrual games).

Unul dintre cei mai cunoscuti artisti graficieni care surprinde femdom este Namio Harukawa. In desenele sale acesta prezinta femei planturoase asiatice si europene care domina barbati subdezvoltati prin facesitting, smothering, oral sex, whipping, human furtniture, piss si scat.

7 Comments

 1. Comment by Casper on December 11, 2008 1:28 pm

  Inainte de toate vreau sa va salut, Stapana Ezada!
  Frumoasa descriere a ceea ce inseamna Femdom si poate chiar educativa, pentru cine citeste .

 2. Comment by severin on December 15, 2008 10:26 pm

  educative sunt toate articolele…si arata foarte clar experienta Celei ce le-a scris dar si nivelul trairilor…extrem de intense…care nu lasa loc de “jocuri teatrale”
  Ma plec…

 3. Comment by DivaDomina on October 24, 2010 10:38 am

  Sunt o “domina” la inceput de drum, am 26 de ani si as vrea sa cunosc si alte femei dom pentru a schimba pareri si informatii 🙂

 4. Comment by maria on March 6, 2011 7:43 pm

  Buna
  Sint o domina incepatoare si as vrea cateva sfaturi , pareri , s.a.m.d.
  Multumesc

 5. Comment by Dorin on May 14, 2011 10:20 pm

  Nu se gasesc stapane pe langa Arad

 6. Comment by helena69 on August 4, 2011 7:10 pm

  Vreau initiere si eu , ma ajuta careva?

 7. Comment by alex on October 30, 2011 11:04 pm

  Buna! Sunt un tanar de 23 ani si as vrea sa cunosc o stapana care sa aiba rabdare sa ma initieze, stiu ca este extrem de greu ceea ce imi dorec dar cred ca este un inceput in toate. Imi place f mult facesitting si ass worship dar mi-as dori foarte tare sa incerc uro si poate si scato…daca exista cineva,o persoana de sex feminin care este dispusa sa incerce mi-as dori sa fiul sclavul ei. Multumesc!
  PS: Astept cateva sfaturi si pareri!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.