Formule de adresare, nume, apelative

Un aspect deosebit de important in cadrul unei sedinte sau raport D/s este alegerea numelor si a formulelor de adresare.

Voi vorbi in primul rand despre importanta numelui de Domina.

Alegerea unui nume diferit de cel real nu are ca scop ascunderea identitatii ci crearii unei noi identitati in vederea unei sedinte de Dominare. Pe langa faptul ca iti poti alege orice nume iti place sau consideri ca suna sexy, senzual, autoritar, usor de retinut (in functie de ce tip de Domina esti), cand te vei rezenta sau vei fi numita cu noul tau nume de Domina, vei putea intra mult mai usor in starea necesara unei sedinte de Dominare. In cazul in care ai o relatie de cuplu cu partenerul tau de joc (ma refer aici la raporturile EPE – Erotic Power Exchange) – va veti putea transmite subtil dorinta de a avea un joc de Dominare adresand-va unul altuia pe numele de Domina, respectiv submis.

Trebuie sa ii ceri sclavului tau ca cel putin in timpul sedintei sa ti se adreseze folosind pronumele de politete (DUMNEAVOSTRA) – aceasta cerinta iti va asigura autoritatea, superioritatea. In afara de asta este o cerinta care tine de bunele maniere – unei Doamne nu te poti adresa la per tu chiar daca este mai tanara.

Ca si Domina, o data ce ai inceput un raport va trebui sa ii gasesti un nume submisului tau. Nu ii pune numele pe care si-l doreste el, alege tu unul pentru el. In functie de ce tip de submis este va trebui sa ii alegi un nume potrivit. Pentru submisii pasionati de feminizare vei alege nume de femei usoare. Pentru sclavii permanenti poti alege ca si nume o cifra sau un numar, sau denumirea unui obiect, animal etc. Pentru submisii pasionati de disciplina domestica vei alege numele de baietei sau te vei adresa folosind numele lor intreg (nume,initiala, prenume). Si tot asa. Important e sa va folositi imaginatia si sa fiti inventiva.

Importanta alegerii unui nume pentru submisul tau:
– il vei ajuta sa inteleaga cand iti doresti o sedinta de Dominare;
– il vei ajuta sa isi intre in rolul submisiv;
– il vei ajuta sa intre mai usor in fantezie, uitand de problemele si grijile personale, facandu-l sa se simta altcineva, cineva a carui singura grija este sa nu te supere si sa iti provoace cat mai multa placere;
– in cazul in care participati la intalniri publice SM nu se va teme ca i se dezvaluie identitatea.

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.