Gargoyle Berlin sau “Don’t dream your life, live your dream..”

logoGargoyle este unul dintre cele mai intime cluburi SM pe care le-am vizitat pana in prezent. Ma gandesc ca daca la un moment dat fondatorii BDSMForum ar putea deschide un club SM, ar semana foarte mult cu Gargoyle. Departe de a fi intins ca si dimensiune, clubul este in asa fel impartit incat poate oferi spatii de joaca diverse (de la clasicele carlige pentru bondage, custi, patul lui procust pana la un cos cu jucarii pentru dog training play si medical room) cu posibilitatea de a fi separate (prin lanturi sau perdele) in cazul in care invitatii doresc sa se joace in intimitate. Mi-a placut sa remarc prezenta spray-urilor dezinfectante si a prezervativelor la discretia invitatilor (ca de altfel in toate cluburile din Germania).

Ce mi-a placut in mod deosebit la acest club era faptul ca aparent toata lumea cunostea pe toata lumea. Cei noi erau usor integrati, facandu-li-se un scurt tur al clubului de catre unul din invitatii mai vechi.

Un maseur profesionist era prezent pentru a oferi invitatilor masaje contra sumei de 5 euro/20 min – si cat de potrivit este un masaj de relaxare dupa ce ai stat suspendat in bondage!

Clubul nu are contracte cu Domina profesioniste, de aceea invitatii se pot juca doar cu persoanele alaturi de care au venit sau pe care le “cuceresc” in Gargoyle.

Ca in majoritatea cluburilor Sm in care am fost in ultima vreme, MaleDom este mult mai intalnit decat FemDom. Eu si sclavul meu, zero, eram singurul cuplu FemDom. In rest au fost prezente multe alte persoane, cele mai multe interesate de bondage cu suspendare. Si da, am asistat la cateva suspendari extrem de incitante. In mana unui Dom cu experienta, funiile parca prinsesera viata si se infasurau pe trupul alb al sclavei, ridicand-o la peste un metru de la pamant.

Incitata peste masura de un cuplu tanar si atragator (Masterul si-a legat sclava intr-o pozitie atat de incomoda ca puteam sa ii vad muschii incordati la maxim in incercarea ei de a mentime pozitia cat mai mutl timp pentru a nu-si dezamagi Stapanul) mi-am luat sclavul de lesa si de fata cu ceilalti am avut un mic joc de umilire, sensory deprivation, disorientation, spanking, face slapping, flogging, cropping, bondage, CBT, tease and denial, spitting etc.

4 Comments

 1. Comment by shinsakuto on October 23, 2009 8:34 pm

  as fi fost gata sa jur ca te-am vazut in alta locatie.din fericire am citit aceste postari si am realizat greseala.

 2. Comment by * EZADA * on October 25, 2009 11:01 pm

  Unde? Unde credeai ca m-ai vazut?

 3. Comment by shinsakuto on October 29, 2009 10:54 pm

  in iTALIA.dar socotind zilele(conform postarilor)e imposibil.sigur am facut o confuzie.exceptie:posezi un avion.

 4. Comment by * EZADA * on November 2, 2009 4:37 pm

  ­čÖé Nu, in Italia am fost saptaman aceasta. Voi posta in curand povestirile experientelor mele.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright ┬ę 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.