Ghid pentru submisii care vor sa iti gasesca o Stapana

Fiecare Domina are preferintele si cerintele ei dar sunt cateva ingrediente de baza pe care orice barbat submis aspirant trebuie sa si le insuseasca.

Majoritatea raporturilor de Dominare-supunere din ziua de azi incep pe internet, asa ca ma voi referi in primul rand la acest aspect.

Primul mesaj catre o Femeie Dominanta trebuie sa fie:

-sa inceapa cu o scurta prezentare a ta. Varsta, localitate, pasiuni, aspiratii, fantezii, limite.

-lasati-va datele de contact fara a cere o modalitate de contact a Ei. Daca ii treziti interesul va va raspunde cu siguranta.

– nu va limitati in a va lasa datele de contact sau a-i cere sa va contacteze, scrieti mai mult, fiti originali.

-nu folositi exprimari de genul “carpa Dvs”, “sclavul Dvs umil” etc. Nu se pune problema de o relatie Stapana-sclav de la primul mesaj. Fiti demni fara a fi orgoliosi.

-fiti sinceri si deschisi. Nu incercati sa impresionati mintind. O relatie de durata nu poate fi cladita pe minciuni, fie ele banale sau nu.

-aveti grija la exprimare si gramatica. Nu scrieti mesaje pline de greseli lexicale sau gramaticale. Recititi ceea ce scrieti daca e nevoie.

-vorbiti folosind pronumele de politete (persoana a doua plural) – din respect fata de o persoana de gen feminin, nu pentru ca este neaparat o Domina.

Dupa ce i-ai atras atentia asupra ta, este important sa ii pastrezi interesul:

-vorbiti despre voi mai mult decat intrebati. Eventual cereti permisiunea sa puneti unele intrebari.

-fiti rabdatori. Rabdarea e una dintre cele mai mari virtuti ale unui submis. Nu cereti imperios sa va intalniti cat mai repede, nu trimiteti zeci de mesaje daca vedeti ca nu va raspunde imediat, nu va suparati daca nu e prompta in raspunsul catre voi. Raportul  femei Dominante / barbati submisi este unul subunitar. Probabil ca pana a ajunge sa va cunoasca discuta si cu alti submisi, timpul ei fiind de altfel limitat, ca si al vostru.

-nu cautati cu orice pret sa gasiti o Stapana, indiferent de cum este ea. Fiti selectivi, aveti rabdare. De ce sa va pierdeti timpul alaturi de o persoana atunci cand va dati seama ca nu corespunde asteptarilor voastre.

-nu acceptati un raport doar pentru ca ea este singura care va accepta (sau prima din cele cateva Stapane cu care discutati). Alegeti-o pe cea potrivita.

-cand discutiile se aprofundeaza, si se traseaza un raport incipient, incetati persuasiunea asupra celorlalte posibile Domina si concentrati-va strict asupra celei pe care o preferati. Nu e bine sa alergi dupa doi “iepuri”, nu-i asa?

-orice Domina trebuie sa stie ca vreti sa va supuneti EI, nu oricarei alte femei Dominante dispuse sa va supuna. Aratati ca nu va supuneti oricui din disperare ci doar Ei, pentru ca merita, pentru ca o adorati, o respectati.

-fiti punctuali cu raspunsurile si intalnirile fie ele online, fie reale. Nu va suparati daca ea nu apare. Poate a avut motive. Nu ii reprosati acest lucru.

-aratati-va disponibilitatea si aratati-i ca se poate baza pe voi. Aratati respect, dechidere si incredere. In mod normal ar trebui sa primiti acelasi lucru.

-cereti permisiunea pentru a o suna, intrebati la ce ore o puteti deranja. Nu va suparati daca nu va raspunde sau va respinge apelul.

-aratati ca va ganditi la ea constant prin mesaje sau email-uri regulate chiar daca nu va raspunde imediat. Nu fiti insa insistenti si obositori.

-vorbiti despre voi ca si persoane, nu numai ca si parteneri de joc BDSM. Chiar daca aveti o pasiune comuna (BDSM) nu trebuie sa va limitati la discutii legate de asta. Incercati sa va cunoasteti reciproc ca persoane.

-nu cereti sedinte de dominare online sau reale daca nu vi se cere. Aratati-va doar disponibilitatea.

Prima intalnire cu o Femeie Dominanta:

-cand va prezentati la intalnire fiti aranjati, curati fara a fi ostentativi.

-fiti punctuali.

-cand va prezentati, fiti atenti la felul in care ea va ofera mana. Palma orientata in jos, cu degetele usor indoite e un semn clar ca se asteapta sa ii fie sarutata mana. Este de preferat sa nu interpretati gestul ca un salut prietenos, strangand “barbateste” mana ei.

-la o prima intalnire oferiti-i o floare, bomboane, o jucarie pe care sa o folositi impreuna, orice credeti ca ii va face placere.

-aflati ce gusturi are. Faceti-i surprize placute.

-fiti o companie placuta, degajata. Emotiile unui barbat submis pot fi considerate un “turn-on” pentru o Femeie Dominanta atata timp cat nu sunt exagerate. Nici o femeie nu isi doreste langa ea o “papusa” lipsita de personalitate care nu poate sa scoate trei cuvinte din cauza emotiilor.

-este de preferat ca tu sa fii cel care achita nota de plata. Doar in cazul in care ea se ofera sa iti plateasca partea acceptati.

-nu o intreba cand va puteti revedea, las-o pe ea sa te intrebe cand esti disponibil. Daca ea nu va dori sa te revada eviti astfel unele discutii sensibile.

by *Ophelias-Overdose

Acest articol este o preluare (cu unele adaugiri) a unui articol scris si postat de mine pe BDSMForum (octombrie 2008).

Pentru mai multe detalii legate de comportamentul ideal al unui submis fata de o Femeie Dominanta citeste cartea ” Cum sa-ti gasesti o Stapana” de Karen Martin aparuta la Editura Triskelion.

2 Comments

 1. Comment by shinsakuto on April 18, 2010 7:03 pm

  bata-l vina de “patetic”.s-a lipit bine.

 2. Comment by * EZADA * on April 18, 2010 10:10 pm

  L-am sters de tot dar sincer, in acest caz chiar mergea ūüôā

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright ¬© 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.