In curand 2010

La inceputul lunii decembrie am aniversat un an “Sub tocul Ezadei”. Deja avem in jur de 300 de vizitatori zilnic – cu un record de aproape 1800 vizitatori intr-o singura zi.

A venit si ninsoarea. A fost nasol. Am bodoganit clima temperat continentala cu tot cu viscolul si zapada asta nesuferita. Mi-au displacut aglomeratiile de peste tot (mosmonditi care abia se misca pe strada, comertul stradal cu nimicuri de prost gust vandute la supra-pret, cersetorii care canta colinde, tiganii care incerca sa te convinga sa cumperi busuioc uscat, aglomeratia din magazine, din mijloacele de transport in comun, etc).

Au venit sarbatorile de iarna. Iar aglomeratii. Am primit zeci de sms-uri de la persoane al caror nume nu imi spune nimic. Sau de la persoane in al caror agenda de telefon sunt, desi cu siguranta nu m-au sunat si nici nu ma vor suna vreodata (sunt doar inclusa in sms-urile de masa trimise intregii agende). Mesaje care se vor amuzante dar devin penibile prin multiplicarea infinita. Mi se spune de nasterea lui Isus, de brazi, de lumina, de caldura si cozonaci. Un gest frumos in esenta dar enervant prin repetare. Sarbatorile nu trebuie sa fie un motiv pentru a trimite mesaje tututor necunoscutilor din agenda. Ma bucur sa aud urari din partea celor care imi sunt dragi si care ma cntacteaza si in alte zile decat cele de sarbatoare sau aniversare.

Primesc felicitari virtuale. Primesc un link catre un site care ma obliga sa intru pe el pentru a-mi putea vizualiza felicitarea. Felicitare trimisa gratuit, evident. Nu o pot aprecia. As aprecia mult mai mutl efortul respectivului de a-mi scrie o felicitare reala, pe care sa o semneze cu manuta lui, sa o sigileze intr-un plic pe care sa il duca pana la posta. Lucrurie astea le-as aprecia. Atunci as stii ca respectivul chiar a depus un efort si a cheltuit o suma oarecare de bani pentru a ma face sa zambesc. O felicitare virtuala nu reprezinta nimic pentru mine. Mai bine primeam un email cu urari si atat. Era de mai mult bun simt.

Pe scurt nu prea imi plac sarbatorile acestea. Un singur lucru mi-a placut intotdeauna – sa primesc cadouri cu ocazia sarbatorilor. Dar asta cui nu i-ar placea!

7 Comments

 1. Comment by Crucified_Countess on December 26, 2009 10:17 pm

  Happy birthday to you! Happy birthday to you! Happy birthday dear DOMINARE.RO ! Happy birthday to you!

  Contesa.

 2. Comment by presh on December 27, 2009 11:42 am

  Sarbatori fericite si LA MULTI ANI. Scumpa si superba STAPANA EZADA. Cu multa supunere si umilinta “presh”

 3. Comment by Defunctu' on December 27, 2009 4:04 pm

  Hmmm.. subscriu si eu ideii ca tot ce se intampla in preajma sarbatorilor a devenit banal si de prost gust ! Amin !

 4. Comment by alex on December 28, 2009 4:18 pm

  La multi ani, stimata Doamna !
  Lumina in suflet, sclipire in privire si armonie cat mai deplina in noul an.
  Poate si o lume mai buna, in curand.

 5. Comment by * EZADA * on December 28, 2009 10:55 pm

  Multumesc mult. Vad ca ti-ai facut un blog.

 6. Comment by Defunctu' on January 3, 2010 10:21 am

  Da, am facut ceva de atitudine. Si mai urmeaza cateva proiecte din care unul va fi de anvergura.

 7. Comment by shinsakuto on January 4, 2010 6:23 pm

  sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos! sa te bucuri de el(si noi pe linga tine) ani multi in sir.
  felicitarile prefer sa le rostesc.daca se poate fata-n fata cu destinatarul.totusi,anul trecut,o singura persoana a primit felicitare scrisa(daca i se poate spune asa).
  in afara temei si daca va place genul : concertul de anul nou de la viena e mult mai … mai…interesant cind esti in sala.am fost pt prima data si sigur nu si pt ultima si am fost foarte impresionat.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.