despre TPE

Am primit un email in care cineva a deschis subiectul despre relatiile de Total Power Exchange.

In teorie este foarte frumos sa te gandesti la TPE ca la un ideal pe care ai vrea sa il atingi. Ca o ultima forma de supunere pe care o poate imbraca sclavia consensuala. Cu toate acestea pot spune ca din experienta de cativa ani pe care o am mi-am dat seama ca TPE nu e ceea ce imi doresc cu adevarat. De altfel imi este greu sa mai cred ca poate exista o relatie de total power exchange reala. Spun asta pentru ca imi dau seama ca intr-un raport, la fel ca si intr-o relatie vanilla, respectul si increderea reciproca joaca un rol extrem de important. In plus nimeni nu poate fi total altruist. Chiar si cand ajungi sa iti divinizezi Stapana, si simti ca ai fi in stare sa faci orice pentru ea ai unele asteptari care iti sunt sau nu satisfacute. Satisfacerea fanteziilor tale va creste dorinta ta de a te supune. Nesatisfacerea dorintelor tale (chiar daca acestea nu sunt verbaliate) va duce in timp la scaderea adoratiei, la revolta.

Sa fim seriosi, sclavii aleg sa fie sclavii cuiva pentru ca asa isi doresc, pentru ca aleg, pentru ca asa le dicteaza fantezia. Cu alte cuvinte, situatia de Stapana este conditionata de existenta unui adorator. Stapana este in primul rand creatia fanteziei sclavului. Alege sa se supuna unei persoane dominante pentru ca vede in aceasta unele calitati care o fac sa fie irezistibila. Ce se intampla atunci cand vraja se destrama? Cand nu mai exista nici un mister? Un raport de Total Power Exchange este real cand sclavul este constient ca orice ar face nu poate iesi din raportul respectiv. Ori atunci cand stie ca nu poate fi oprita cu nimic plecarea lui, atunci cat de TPE mai este respectivul raport?

Nu cunosc nici macar un raport TPE absolut real care sa dureze in timp. Cele care sunt cu adevarat TPE nu rezista in timp iar cele care rezista nu sunt TPE in adevaratul sens al cuvantului. Poate ma insel, poate nu am cautat indeajuns.

In plus experienta mea TPE reala s-a terminat destul de neplacut. In calitate de persoana dominanta imi asum intreaga vina. Desi simt ca am facut tot ce mi-a stat in putinta pentru a face raportul respectiv sa functioneze.

Nu vreau sa spun ca TPE real nu poate exista pentru ca mie nu mi-a reusit dar asta m-a facut sa imi pun multe semne de intrebare cu privire la conceptul respectiv. Discutand si cu alte persoane interesate cu adevarat de BDSM am ajuns la aceasta concluzie.

Iubiti-va frumos!

 • CALENDAR

  • January 2023
   M T W T F S S
    1
   2345678
   9101112131415
   16171819202122
   23242526272829
   3031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.