Primele ore in slujba Stapanei Ezada – vasalmircea40

“Tremuram tot. Corpul îmi fierba şi sângele sta să ţâşnească afară şi eu tremuram ca şi când eram la polul nord. Aşteptam în genunchi, cu papuci de casă în gură, să se trezească stăpâna mea . Era prima zi în slujba STĂPÂNEI mele. Timp de trei săptămâni m-am pregătit, am citit şi am învăţat pe de rost cartea cu regulile de comportament pe care trebuie să le pun în practică ca şi sclav în casă al EI. Erau foarte multe reguli indicaţii şi ordine pentru fiecare situaţie posibilă care poate să apară în casă. Fiecare situaţie oferea mai multe alternative de folosit care erau indicate de STĂPÂNĂ prin gesturi abia perceptibile. Stiam că trebuie să fiu numai ochi şi urechi, să nu o slăbesc din priviri şi să execut prompt toate dorinţele EI. Mai ştiam că dacă greşesc cu ceva STĂPÂNA îmi arăta cu degetele numărul de cravaşe pe care le voi primi şi care trebuiesc trecute într-un caiet deschis amplasat într-un colţ al camerei. Seara voi aduna toate numerele de cravaşe primite şi îi voi spune numărul lor STĂPÂNEI: Mai ştiam că pedepseşte foarte aspru şi nu iartă nici o greşală.. Un lucru foarte important şi care se pedepsea cu cele mai multe cravaşe era faptul de a nu întoarce spatele STĂPÂNEI (retragerea se face numai cu faţa spre EA sau lateral) şi de a circula permanent aplecat cu capul în jos ca semn de supunere.

Într-un târziu am auzit un foşnet şi am ridicat privirea spre faţa EI. Am văzut un zâmbet abia perceptibil şi mi-am dat seama că am făcut prima greşală. Nu trebuia să îi privesc faţa. Am început să tremur şi mai tare. Mâna a ieşit de sub plapumă şi mi-a arătat două degete superbe cu unghii lungi şi roşii. Erau primele două cravaşe care le primeam.. Apoi a ieşit un picior pe care nu am reuşit să-l contemplu întru-cât am alergat în patru labe să ajung înainte ca el să atingă covorul. Am întins o mână şi el sa odihnit în palma mea. Delicat am întrodus papucul de casă pe picior şi a apărut şi cel de al doilea picior. Am repetat operaţia şi m-am ridicat în picioare cu capul plecat şi am întins mâna oferindu-i un punct de sprijin STĂPÂNEI MELE. S-a ridicat sprijinită de mâna mea şi s-a îndreptat spre baie. M-am pus repede în patru labe şi am alergat să îi deschid uşa toaletei . Am luat oliţa pregătită de cu seară şi am pus-o lângă vasul toaletei Stiam că STĂPÂNEI îi place să doneze prima şampanie sclavului pentru că este cea mai aromată şi spumată conţinând esenţe din trupul său.. M-am retras tot în patru labe, am închis uşa toaletei asigurându-i intimitate.. Stiam că pot să vină doar două semnale: apa trasă în vasul toaletei sau clopoţelul de pe etajera oglinzi. S-a auzit apa. Am intrat în patru labe şi am privit spre oliţă. Era goală. Cred că am făcut o faţă că STĂPÂNA a început să râdă şi mi-a arătat cu degetul fundul ei Am priceput vroia limba mea ca hârtie igienică. Inima a început să bată cu putere Am scos limba cât am putut de lungă şi am cules picăturile de rouă de pe trandafirul STĂPÂNEI MELE, am prins o viteză la limbă şi am explorat trandafirul culegând tot polenul său. Mulţumită STĂPÂNA s-a întors spre uşă şi a îndepărtat picioarele Într-o secundă am fost în patru labe între superbele ei picioare. Frumosul ei fund s-a odihnit pe spatele meu şi eu ascultător am pornit încet spre cameră. Ajunsă la pat s-a ridicat şi s-a urcat înapoi în pat Discret m-am retras şi am alergat la bucătărie pentru a aduce micul dejun. Pregătit de dimineaţă şi aşezat frumos pe o tavă l-am completat cu o cană de ceai păstrată la cald şi un trandafir proaspăt cules din grădină.. Am aşezat tava pe suportul special construit pentru a servi micul dejun în pat pe care l-am pus cu delicateţe în pat . Am pornit televizorul pe programul favorit al STĂPÂNEI şi m-am dus la capătul patului, am intrat cu capul sub plapumă şi am început să îi fac masaj la tălpile picioarelor cu gura.

Era prima dată când faţa mea era atât de aproape de superbele picioare ale STĂPÂNEI mele. Am visat nopţi şi zile să pot dezmierda, să pot săruta, să pot simţi acea parte a EI, acea parte care întregeşte un corp, un corp de zeiţă coborâtă de pe altă planetă. Plămâni nu mă mai ascultau cereu tot mai mult aer ,inima zbura şi corpul îmi tremura groaznic. Nasul sa izbit puternic de talpa piciorului EI făcând-ul să se retragă rapid. Am ştiut că am făcut o greşală şi voi încasa cravaşe Iar nu am respectat porunca de a fi delicat ,fin, tandru în atingeri. Emoţiile m-au făcut să nu mă pot stăpâni dar posibilitatea de a le săruta meritau şi un milion de cravaşe. Am închis gura şi am inspirat puternic parfumul picioarelor EI. Un parfum de liliac care l-am dorit să îl ţin cât mai mult în mine. Broboane de sudoare şi-au făcut apariţia pe fruntea mea şi am intrat în panică ştiind că STĂPÂNEI nu îi place şi aş putea rata ocazia de a avea acele superbe picioare.Am sărit cu gura pe talpa piciorului EI şi în mai puţin de o secundă l-am acoperit cu o mie de săruturi, pasionale, profunde, disperate.O izbitură în plină faţă m-a readus la realitate. STĂPÂNA s-a supărat şi m-a pedepsit reamintindu-mi că sunt acolo prin voia ei şi pentru a-i satisface EI plăcerea. Am trecut la atingeri fine cu buzele pe fiecare deget al piciorului apoi cu vărful limbi am explorat taotă suprafata tălpi.Am reluat cu muşcături uşoare numai cu buzele toată talpa şi am luat în gură tot călcâiul ei. Apoi cu limba am pătruns între degete şi am supt uşor fiecare centimetru din talpa piciorului EI. Am acoperit cu sărutări glezna degetele ,talpa şi iar am reluat cu masaj şi lins , apoi am trecut la celălalt picior şi am repetat operaţiile Aş fi vrut să nu se mai termine niciodată dar retragerea picioarelor mi-a spus că s-a încheiat . Am scos capul şi am privit mâna STĂPÂNEI . Palma era larg desfăcută şi cele cinci degete îmi arătau cinci cravase pentru cinci greşeli.


INAPOI LA LISTA FANTEZIILOR

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.