Sunt sau nu capabil sa devin sclav?

Scumpa si nemaipomenit de frumoasa Stapana doresc sa adresez cateva intrebari, daca este cu putinta.  Inainte de a scrie acest mesaj am citit in proportie de 80% din articole si am cateva nelamuriri…   Simt ca as vrea sa fiu sclavul unei femei, vreau enorm acest lucru insa la mandria mea sa renunt definitiv nu pot (mai bine mor), insa in cazul anunmitor roluri cred ca pot sa fac cateva exceptii.  Daca nu pot renunta la mandria si respectul de sine pot deveni sclav vreodata? Nu ma intereseaza sa fac sex…imi plac jocurile murdare…imi place sa las o femeie sa faca ce vrea din mine insa spre exemplu daca ar fi sa ma umileasca in public…sa rezist in conditiile (nu toate) specificate.  Iarasi nu voi face felatie unui barbat niciodata, dar cochetez cu gandul ca Stapana sa ma pentreze cu diverse toy-uri.   Sunt sau nu capabil sa devin sclav in aceste conditii … ?


***

In primul rand trebuie sa accentuez faptul ca DOMINAREA si supunerea sunt roluri pe care alegem sa le “jucam” indiferent de natura reala a personalitatii noastre. Inainte de orice, dominarea este un joc sexual menit sa potenteze senzatiile erotice, sa mareasca libidoul si intensitatea potentialelor orgasme. Exista persoane care practica jocul dominarii si supunerii doar in context sexual. La polul opus sunt persoane care au transformat aceasta pasiune intr-un stil de viata, traind 24/7 ca si Stapana, respectiv sclav. In ambele cazuri, persoana supusa se poate autointitula sclav – cel putin in timpul scenei propriu-zise. Nu este important timpul alocat acestei pasiuni si cu atat mai putin limitele pe care fiecare dintre noi le avem. Atata timp cat vei reusi sa faci o femeie sa se simta fericita oferind cat de mult poti din tine (incercand sa iti depasesti limitele atunci cand simti ca acest lucru este posibil) atunci cu siguranta te poti numi sclav. Sclavul EI. Pentru ca din punctul meu de vedere apelativul “STAPANA” se potriveste doar celei care are cel putin un sclav iar “sclav” este acela care apartine unei Stapane. Si prin “a apartine” nu inteleg relatii TPE 24/7 ci relatii periodice, bazate pe consensualitate, corectitudine si fidelitate (ceea ce nu este echivalent cu monogamia!).

Pe scurt, nu exista reguli prin care un sclav este “obligat” sa faca anumite activitati pentru a fi promovat ca si “sclav” ci trebuie doar sa gaseasca o persoana compatibila asteptarilor si limitelor lui.

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.