Lola Montez si biciul care a facut-o cunoscuta

Lola Montez (1821-1861) – actrita si dansatoare, devenita faimoasa pentru felul in care dansa tarantela a fost amanta multor barbati bine situati la inceputul secolului al XIX-lea. Cel mai cunoscut dintre ei a fost Regele Ludwig I al Bavariei. Regele  s-a indragostit atat de tare de ea incat a acoperit-o cu cadouri, cerand realizarea unei fantani din marmura cu apa parfumata in onoarea ei. Lola era cea care controla practic imperiul in locul regelui, de aceea, la cerea supusilor, Lola a fost intr-un final alungata din Bavaria.

Deosebit de frumoasa, capricioasa, mercantila, Lola avea un caracter vulcanic. Se spune despre ea ca purta cu ea in permanenta un bici pe care il folosea atunci cand un barbat nu ii indeplinea capriciile.  Editorul Seekamp a avut proasta inspiratie sa scrie o cronica negativa la adresa tinerei actrite, motiv pentru care Lola l-a lovit cu biciul peste fata, lasandu-i o cicatrice.

6 Comments

 1. Comment by JessyBlue on September 16, 2010 1:11 am

  Poate ca-si dorea o cicatrice, un semn, o amintire de la Lola. Poate ca n-a stiut sa obtina asta in alt mod, decat apeland la realizarea unei cronici negative, avand-o ca subiect principal !:) Evident ca glumesc, dar n-ar fi exclusa si o varianta din asta, in unele cazuri !

 2. Comment by Pep Guardiola on September 17, 2010 12:48 am

  de fapt.. nu i-a cauzat nicio cicatrice, doar l-a alergat nitel cu biciul.

 3. Comment by * EZADA * on September 17, 2010 12:11 pm

  Succesul unei concubine depindea de felul in care ea era perceputa. Multe actiuni aveau ca scop mentinerea unei anumite imagini.

 4. Comment by vali on September 19, 2010 4:32 am

  Sarut Mainile si Picioarele Doamnei Ezada.Vrea sa va multumesc pentru aceste informatii foarte utile pentru sclavii adevaratii care vor sa stiie absolut tot despre lumea sclavagismului pana la ultimul detaliu .Dumneavoastra mereu ne dati aceste informatii fara ca noi sa facem ceva pentru ele,Sunteti cu adevarat Stapana noastr,sclavilor umile care ar da orice sa fie la picioarele Dumneavoastra,dar cu toate ca noi nu insemnam nimic pentru Dumneavoastra faceti acest lucru pentru noi,cautati informatii si le puneti pe site,iar noi ca niste sclavii incompetenti ce suntem doar le citim.Nu stiu as vrea sa propun daca imi dati voie toti cei ce citesc pe site Dumneavoastra sa isi faca cate o poza pupand ecranul monitorului in locul in care se afla picioarele Dumneavoastra si sa Vo trimita.Cu drag al Dumneavoastra in vise sclav.Sarut Mainile si Picioarele minunateai si supremei Doamnei Ezada.

 5. Comment by * EZADA * on September 20, 2010 7:45 am

  Exagerezi. Mult. Nu sunt genul de persoana care sa fie impresionata de acest discurs. Cat despre Lola Montez am gasit un articol in revista Historia (numarul din august). Am cautat pe internet alte cateva informatii despre ea si am scris un mic articol.

 6. Comment by JessyBlue on September 20, 2010 5:47 pm

  Pot sa rad?:) Sau o fi de plans?Pff….

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.