Orgasm refuzat versus orgasm controlat in femdom

Majoritatea barbatilor nu cauta o pastratoare a cheii pentru ca au o fantezie legata de refuzul orgasmului (orgasm denial) cat datorita orgasmului controlat (orgasm control). Chiar daca aparent interzicerea ejacularii poate fi extrem de incitanta, in timp subiectul isi va dori ca Pastratoarea Cheii sa ii permita ejacularea, deci fantezia va evolua spre controlul orgasmului, permisiunea pe care EA o poate da lui.

Pe termen lung, controlul orgasmului va stimula fantasmele barbatului care va tanji doar la ejaculari acceptate de EA. Ea fiind cea care va detine controlul satisfactiei lui fizice si psihice.

14 Comments

 1. Comment by dragos on February 7, 2011 6:34 pm

  cred ca problema principala este cum poti intra intr-o astfel de relatie cand traiesti intr-o societate atat de dogmatica spiritual si material…submisiv prin fire imi caut si imi doresc sa EXIST prin a APARTINE prin a fi posesia totala a STAPANEI indeplinid nu fantasme (asa cum bine ati subliniat intr-un articol) nu ce astept eu ci ce mi se spune .ador ideea centurii de castitate si a tatuajului care sa ma certifice ca sclav al STAPANEI si sunt de acord cu interdictia ejacularii ,TENSIUNEA acumulata sa fie directionata catre satisfacerea dorintelor STAPANEI..cheita trebuie pastrata iar lacatul desfacut doar pentru a sugera sau daca STAPANEI ii face placere sa-si vada sclavul ejaculand (un nesperat premiu )…exista asa ceva..?VA SARUT TALPILE STAPANA ADA ym *** 0744*** submis dragos

  [Ezada] – ti-am cenzurat adresa de email si numarul de telefon.

 2. Comment by net70 on February 8, 2011 7:37 am

  A avea controlul asupra “satisfactiei fizice si psihice” a unui sub duce usor usor la o legatura psihica puternica intre STAPANA si submis. Este un sentiment extraordinar cand, STAPANA, detine cheia eliberarii tale si modul in care un submis se supune partii DOMINANTE. Banuiesc ca si reciproca este suficient de incitanta.

 3. Comment by Rapid on February 21, 2011 9:37 pm

  Mda, am experimentat live acest privilegiu. E exact așa!

 4. Comment by orgsmdenial on February 24, 2011 12:24 pm

  Exista sclavi care beneficiaza doar de orgasm ruinat, adica..mai putina placere si doar eliminarea lichidului seminal. In acest caz, se poate pune problema unei terapii de orgasm denial permanent ?

 5. Comment by * EZADA * on February 24, 2011 9:31 pm

  Din punctul meu de vedere orgasmele “ruinate” nu tin de orgasm denial. In plus limita intre orgasm si ejaculare este foarte fina.

 6. Comment by JessyBlue on February 26, 2011 2:15 pm

  La multi ani !!

 7. Comment by * EZADA * on February 26, 2011 3:04 pm

  🙂 cam tarziu, dar multumesc oricum.

 8. Comment by Andrei on February 27, 2011 2:35 am

  Buna ziua,

  Urmaresc site-ul dvs. de aproximativ un an cu o oarecare regularitate. Am
  citit majoritatea articolelor fiind interesat de perspective alternative asupra relatiilor umane si de cuplu.
  Am inteles din articolul mai sus postat ca orgasm denial poate conduce la cresterea apetitului persoanei submise pentru orgasm control si la intarirea relatiei dom-sub. Nu vad insa sensul diferentierii conceptelor de orgasm control si orgasm refuzat in cazul unei relatii dom/sub de durata. Din moment ce impulsul sexual exista si persoana submisa renunta la controlul asupra orgasmului (presupunand ca il detine) in favoarea Stapanei se pune doar problema momentului in care Stapana va ACCEPTA eliberarea tensiunii. Ar mai fi fost de mentionat intensitatea mult mai puternica a orgasmului dupa o perioada mai lunga de asteptare.
  Felicitari totodata pentru consistenta, perseverenta si dinamism in ceea ce priveste site-ul.

 9. Comment by * EZADA * on February 28, 2011 10:50 pm

  Andrei, ti-ai raspuns singur la intrebare. Ideea este ca nu interzicerea orgasmului este cu adevarat incitanta, ci controlul orgasmului de catre EA, cea careia ii oferi “cheia” castitatii tale.

 10. Comment by crazynights on March 5, 2011 8:29 pm

  Doamna Ezada,
  Cand vizitez site-ul Dvs. si vad acele chei pe care le tineti in mana, deja incep sa ma “ambalez”… In visele mele mi-as dori sa-mi stapaniti nu doar ejacularea, ci si erectia, ba chiar si urinarea, defecarea, orice doriti Dumneavoastra!
  Credeti ca asa ceva ar fi posibil intr-o relatie TPE?

  Cu respect,
  crazynights

 11. Comment by Icey on March 8, 2011 1:26 pm

  Vreau si eu sa ridic o problema care nu are legatura cu BDSM-ul, dar mi se pare un site care promoveaza ideile bune. So here it is. O melodie facuta de mine impotriva abuzului asupra copiilor.As aprecia daca ar putea fi publicata.

  http://www.youtube.com/watch?v=euliXm599-I

 12. Comment by * EZADA * on March 9, 2011 9:46 pm

  🙂 succes!

 13. Comment by * EZADA * on March 9, 2011 9:53 pm

  Cred ca orice este posibil DAR nu cred ca o relatie TPE sanatoasa se bazeaza pe un grad atat de ridicat de control. Eu, ca persoana dominanta as gasi prea obositor un supus care ar avea nevoie de atat de multa atentie incat sa imi ceara permisiunea sa mearga la toaleta ori de cate ori are nevoie. Vorbesc aici de o relatie TPE de lunga durata, si nu de cateva zile in care se face trasferul total de putere si in cadrul carora se poate ajunge (si se doreste) stabilirea unui program cat mai strict, care implica de cele mai multe ori si orar fix de igiena / exercitare functii fiziologice etc.

 14. Comment by jack on November 27, 2011 9:32 pm

  im very happy that i was able to register here,even i dont speak Romanian,but speak,spanish,russian,german,slovak,etc,very respectfully,jack,los angeles

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.