Pune-i in gura si lasa-o sa suga…bomboana

A aparut (fara nici o gluma) varianta dulce a unui gag.

Mai exact s-a luat un Jawbreaker (stiti, bomboana aceea imensa care se topeste foarte greu), s-a introdus prin el o bara neagra de care s-au fixat curele din piele. Rezultatul – un gag cat se poate de serios si din cate spun cei care l-au folosit si foarte confortabil.

jawbreakerballgag

Ok, poate nu arata atat de fetish-ist cum ar arata un gag din latex dar banuiesc ca este mai dulce si mai amuzant de purtat.

Ma gandesc insa ca dimensunile sunt putin cam mari (imi amintesc ca am avut si eu un Jawbreaker acum cativa ani si am reusit sa il bag pe tot in gura abia dupa ce linsesem la bomboana respectiva cateva ore bune). In plus nu sunt canale pentru scurgerea salivei. Lucru care poate faca dificila utilizarea unu astfel de gag.

Cu toate acestea ideea este simpatica si amuzanta si nu puteam rata ocazia sa nu vi-o prezint.

Multumiri bunului meu prieten, Z., care desi nu are nici o afinitate catre BDSM, imi trimite diverse materiale Fetish/BDSM gasite de el intamplator pe net.

PS: la cererea lui Z. (total indreptatita), corectez textul de mai sus mentionand inexacta fraza “nu are nici o afinitate catre BDSM”. La fel si fraza “gasite de el intamplator pe net”. Puteti deduce ca este interesat de unele practici Fetish/BDSM si ca este abonat la un newsletter. 🙂

2 Comments

 1. Comment by cosmin on April 3, 2009 3:48 pm

  Imi plac bomboanele si in aceasta varianta.

 2. Comment by * EZADA * on April 3, 2009 9:56 pm

  Am vazut un film artistic cu o gasca de fete care au facut o crima accidentala mimand rapirea unei prietene. In incercarea de a-i opri tipetele i-au bagat o bomboana ca aceasta in gura si au bagat-o in portbagaj. La destinatie au descoperit ca prietena lor murise sufocata. In general gag-urile reale au gaura pentru scurgerea salivei sau sunt mai mici in dimensiuni pentru a permine salivarea pe langa.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.