Reguli de baza pentru submisii incepatori

Am scris aceste reguli special pentru cei doi sclavi ai mei care se afla in perioada de training la distanta. De aceea aceste reguli se vor referi in special la situatiile in care inainte de intalnirea propriu-zisa, persoana dominanta hotaraste pentru submisi o anumita perioada de educare la distanta, aceasta perioada fiind tot odata si etapa eliminatorie, un fel de probare a obedientei viitorului sclav personal. De cele mai multe ori regulile trebuie impuse treptat, pe masura ce se obtine fidelizarea sclavului.

Lista de mai jos cuprinde doar o serie de reguli generale, fiecare submis in parte beneficiind de adaugiri in cazul in care este necesar. De asemenea, lista poate constitui un punct de plecare pentru persoanele dominante care vor sa isi realizeze propria lista, in functie de necesitatile si cerintele personale.

INTELECT

1. Sclavul trebuie sa isi ingrijeasca mintea si sa incerce sa evolueze din punct de vedere al cunostintelor generale. De aceea va trebui:

– sa scrie corect din punct devedere gramatical si lexical;

– sa se exprime coerent;

– sa citeasca (nu doar ziare);

– sa incerce sa invete lucruri noi si interesante pe care le poate impartasi Stapanei;

– sa poata purta o conversatie placuta cu Stapana atunci cand aceasta va dori;

– sa isi mentina mintea limpede si deschisa.

TRUP

2. Sclavul trebuie sa isi ingrijeasca trupul, pastrandu-l intr-o forma cat mai buna. De aceea submisul trebuie:

– sa nu fumeze;

– sa reduca consumul de medicamente si alcool la minim;

– sa isi supravegheze alimentatia calitativ si cantitativ, avand grija sa nu faca excese sau sa se infometeze;

– sa faca exercitii fizice regulat (minim 30 de minute pe zi);

– sa se odihneasca minim 6 ore/noapte;

TINUTA

3. Sclavul trebuie sa aiba grija la aspectul sau general. De aceea sclavul trebuie sa:

– faca dus regulat;

– aiba manechiura, pedichiura si talpile ingrijite (fara a parea ostentativ);

– se barbiereasca si sa se tunda la timp;

– hainele si incaltamintea curata;

Sclavul nu are voie sa faca schimbari majore in aspectul sau exterior fara a cere permisiunea Stapanei. Lista include: tuns, vopsit, epilat, cercei, tatuaje, operatii estetice etc

MEDIU

4. Sclavul trebuie sa isi mentina locuinta curata si ordonata, pentru a putea primi eventualele vizite inopinante ale Stapanei. Sclavul nu isi va neglija serviciul, familia sau prietenii, acestia jucand in continuare un rol important in viata lui.

EROTISM

5. Sclavul nu trebuie sa isi provoace singur placere erotica sau sa lase pe altcineva sa il satisfaca decat daca a primit permisiunea Stapanei. Atentie! Sexul, masturbarea, saruturile pasionale, sexul oral, chiar si sexul prin telefon sunt considerate stimulente erotice.

ATITUDINE

6. Atunci cand comunica cu Stapana (prin telefon, messenger, email) sclavul va trebui sa nu aiba si alte activitati in paralel. Nu va vorbi niciodata cu Stapana cand este la volan (daca Stapana suna va parca imediat ce va fi posibil), cand stie ca respectiva conversatie poate fi intrerupta din cauza lipsei semnalului sau venirii altei persoane in apropiere. Atunci cand este posibil, sclavul va trebui sa stea in genunchi si va tine capul plecat atunci cand vorbeste cu Stapana prin telefon. Sclavul trebuie sa raspunda sincer, deschis si complet oricarei intrebari puse de Stapana lui.

SERVIRE

7. Sclavul trebuie sa incerce sa isi serveasca Stapana cat poate de bine, incercand sa faca tot posibilul pentru a provoca placere Stapanei. In cazul in care i s-a cerut ceva ce nu a inteles, sclavul va trebui sa ceara lamuriri suplimentare. Sunt apreciate initiativele si ideile venite din partea sclavului. Sclavul trebuie sa demonstreze ca se gandeste intens la Stapana lui scriind email-uri sau mesaje acesteia cu o frecventa de cel putin un mesaj la doua zile. Sclavul nu isi va suna niciodata Stapana si nu o va vizita daca nu are confirmarea acceptului Stapanei. In email-uri si mesaje scrise, sclavul va evita sa puna intrebari inutile sau sa porneasca discutii care necesita evident un raspuns. Stapana le va raspunde atunci cand crede ea de cuviinta.

EMOTII

8. Sclavul trebuie sa tina un jurnal in care sa scrie cu sinceritate emotiile si senzatiile resimtite ca si sclav aflat in proprietatea Stapanei. Sclavul trebuie sa poata pune la dispozitia Stapanei respectivul jurnal oricand aceasta va dori.

In cazul in care aveti si alte idei, as fi bucuroasa sa mi le impartasiti.

dominance

24 Comments

 1. Comment by sergiusm on July 24, 2009 4:44 am

  nu sunt exagerate regulile Dvs de baza si nu sunt foarte greu de urmat

 2. Comment by * EZADA * on July 24, 2009 5:30 am

  Regulile mele nici nu se vor exagerate. Important este ca sclavul sa fie cat mai bine pregatit sa isi serveasca Stapana bine, nu sa fie obligat sa depuna, inca inainte de a deveni sclav personal, un efort supra-omenesc.

 3. Comment by presh on July 25, 2009 1:38 pm

  cred ca sunt niste reguli obligatorii pentru un sclav. Un sclav nu are dreptul sa faca nimic fara aprobarea STAPANEI. umilul presh

 4. Comment by alex on July 26, 2009 10:37 am

  tot ce spune o stapana e sfant. nui asa stapana ezada

 5. Comment by * EZADA * on July 26, 2009 4:55 pm

  Nu, nu cred ca ceea ce spune o Stapana este sfant. Depinde de Stapana si mai ales de lucrurile pe care le spune.

 6. Comment by JessyBlue on July 27, 2009 2:53 pm

  Va admir rabdarea de a lamuri fiecare om in parte, scurt si concis.Cat despre reguli, multe se aplica si-n viata de zi cu zi, indiferent daca omul are legatura sau nu cu bdsm-ul.Igiena corporala, lectura, mentinerea ordinii si curateniei in propria locuinta,sportul, odihna, sunt lucruri de baza pentru a trai frumos.E bine ca dumneavoastra le reamintiti sau poate ca unii se vor izbi de asemenea exemple prima oara.Asa ca, poate inconstient sau constient, promovati un stil de viata sanatos si frumos.Cum sa nu va admire omul?

 7. Comment by vasalulAdei on July 28, 2009 2:18 pm

  Pe langa aceste cerinte pe care le consider firesti in trainingul unui sclav,in perioadele mele de training si post training am mai intalnit inca doua pe care vi le supun atentiei:
  1.Obligarea sclavului sa aiba in permanenta asupra lui un obiect primit de la Stapana,in cazul meu era vorba de obiecte mici,de obicei lenjerie intima.Respectarea acestei cerinte consider ca intareste starea de dependenta,cel putin asta s-a intamplat in cazul meu.
  2.Obligarea sclavului sa isi faca nevoile fiziologice doar din pozitia in care o fac femeile.Aceasta cerinta constientizeaza in minte pozitia lui in cadrul raportului.La inceput creeaza in mintea sclavului o oarecare confuzie si neputinta,apoi totul devine normal, firesc.O practic inca si acum desi nu mi-o mai cere nimeni.

 8. Comment by Neintelegatorul on July 29, 2009 8:36 pm

  “Obligarea sclavului sa isi faca nevoile fiziologice doar din pozitia in care o fac femeile.Aceasta cerinta constientizeaza in minte pozitia lui in cadrul raportului.”

  Nu inteleg. Poti sa fii mai explicit?

 9. Comment by shinsakuto on July 29, 2009 10:15 pm

  intr-adevar.reuli simple si usoare.chiar prea usoare,din punctul meu de vedere.dar am o nelamurire:”Sclavul trebuie sa isi mentina locuinta curata si ordonata, pentru a putea primi eventualele vizite inopinante ale Stapanei.”cum o va prenzenta sotiei?

 10. Comment by shinsakuto on July 29, 2009 10:45 pm

  http://www.youtube.com/watch?v=2Au9i7-xMPo&feature=related
  un clip la “tema”

 11. Comment by * EZADA * on July 29, 2009 11:36 pm

  Desi nu mentionasem aceasta practica in regulile generale, stiu la ce anume se refera victor. In primul rand, urinarea din pozitia sezut este una din regulile de baza in cadrul antrenamentului pentru sissyficare sau feminizare – motivul este logic, adoptarea unei atitudini cat mai aproape de feminitate in cazul sissyficarii si respectiv umilinta in cazul feminizarii fortate. Pentru sclavii carora nu li se potriveste sissyficarea sau feminizarea, aceasta regula impune amintirea apartenentei fata de Stapana (ca urmare a unui reflex Pavlovian (conditionat) – voi scrie pe viitor un post legat de acest aspect) cat si acceptarea unei nulificari a masculinitatii, a penisului in speta, prin anihilarea nu numai a functiei erotice (de multe ori aceasta regula se asociaza cu abstinenta impusa) ci chiar si a celei excretoare definitorie.

 12. Comment by * EZADA * on July 29, 2009 11:42 pm

  Din punctul meu de vedere, acceptarea unui sclav casatorit sau implicat intr-o relatie de durata cu o alta femeie este un compromis pe care il accept atata timp cat si eu sunt implicata intr-o relatie vanilla. Ideal ar fi ca sclavul sa fie disponibil din punct de vedere marital si emotional pentru a putea deveni sotul Stapanei, sau partenerul acesteia de viata in cazul in care va demonstra ca merita aceasta onoare. Regulile de mai sus par usoare dar chiar si asa sunt foarte dificil de respectat. Si atata timp cat un sclav nu se poate conforma nici la aceste reguli (eu le spun de bun simt, nu “usoare”) nu vad de ce ar vrea sa i se impuna tot felul de alte restrictii lipsite de sens atunci cand sunt desprinse din context. Si ca sa fie clar, acestea sunt reguli generale si nu insumeaza nici pe jumatate cerintele pe care le am de la un sclav. Pe masura ce relatie D/s avanseaza, se inmultesc si regulile, devin mai restrictive iar eu devin mult mai stricta.

 13. Comment by vasalulAdei on July 30, 2009 1:37 am

  Sunteti minunata ­čÖé

 14. Comment by shinsakuto on July 30, 2009 6:18 pm

  scuza-ma n-am vrut sa te supar.commentul meu are doua teme diferite si vad ca nu intotdeauna apar asa cum le trimit.tema a doua a fost mai mult o incercare de gluma.mi-am amintit de o postare in care cineva din casa (sau asa ceva)ca sa poata vorbi liber la telefon.stiu ca este foarte greu sa ascunzi de sotie o astfel de relatie,de justificari nu mai vorbesc.pina acum am intilnit doar trei femei care au acceptat o astfel de relatie si una din ele chiar participa ca spectatoare la unele sedinte simple.sincer le admir.revenind la tema,este totusi o situatie comica.cu conditia sa fii spectator.

 15. Comment by * EZADA * on July 30, 2009 7:16 pm

  Nu m-ai suparat. Intr-adevar, putine femei accepta pasiunile erotice submise sau fetishiste ale sotilor/iubitilor. Totusi cred ca o mare parte dintre femeile carora li se ascunde adevarul ar fi dispuse sa indeplineasca fanteziile barbatului atata timp cat li s-ar explica de ce si cum anume sa o faca. Probabil ca multi barbati nu ar vrea sa isi transforme sotia in Stapana dar aceasta optiune nu jigneste oarecum pe femeile dominante? Este neplacut sa fii acceptata doar pe post de amanta.

 16. Comment by shinsakuto on August 12, 2009 4:36 pm

  as zice mai degraba ca e vorba de o mentalitate,specifica noua romanilor,inradacinata de secolesi la care nu sintem dispusi(nu inca,cel putin)sa renuntam.adevarul e ca nici noi barbatii si nici voi femeile nu facem vreun efort in aceasta directie si ne complacem in aceasta situatie,pretinzind doar ca sintem “open mind”.doar 1-2% dintre noi care au curajul sa o afirme si sa faca ceva.am intilnit si astfel de cazuri cind sotul a deschis o discutie pe tema asta,cu toate explicatiile(fara schite si planse)necesare,dar a fost refuzat si avertizat ca va avea probleme daca va fi prins cautind in alta parte.

 17. Comment by alexaalex on August 19, 2009 11:23 am

  pentru cei cu inclinatie spre feminizare definitiva exista si alte reguli, Stapana Eada?

 18. Comment by * EZADA * on August 19, 2009 1:52 pm

  Feminizare definitiva? Nu sunt singura ca intelegi exact la ce se refera acest termen (poate include chiar si tratament hormonal sau male nulification). Asa cum am spus, regulile sunt cat de poate de generale. Este evident ca fiecare sclav in parte primeste multe alte sarcini, teme si reguli pe care trebuie sa le respecte. Iar fetitele speciale in devenire vor avea parte de un intreg set de reguli si teme. Procesul feminizarii este lung si anevoios – pentru sclav, evident. Este usor sa pui pe tine haine de femeie si sa iti pui un butt plug in fund dar asta nu te transforma intr-o femeie speciala, dorita de barbati, atat de sexy incat sa trezeasca madularele masculilor care o zaresc trecand pe strada.

 19. Comment by alexaalex on August 19, 2009 2:32 pm

  am inteles si imi cer scuze dar intradevar nu stiu foarte multe, insa doresc sa invat. pot intreba ce inseamna male nulification?

 20. Comment by * EZADA * on August 19, 2009 2:56 pm

  Anularea masculinitatii – poate fi temporala (dispozitive de castitate, coasere a penisului in pliul format de scrot etc) sau permanenta (despicarea penisului pe lungime pentru a face imposibila erectia, taiarea penisului, castrare etc). Evident, ultimele practici sunt cu adevarat extreme.

 21. Comment by alexaalex on August 20, 2009 6:45 pm

  multumesc frumos pentru aceste informatii. eu sunt atras de ideia schimbarii personalitatii daca este posibil pana la nivelul la care in mod necontrolat sa ma misc si gandesc asemenea unei femei.

 22. Comment by sissycurva on August 30, 2009 5:22 pm

  foarte bune regulile mai ales cea cu jurnalul permanent in care sa ne descriem emotiile

 23. Comment by fetish200 on September 1, 2009 3:32 pm

  Excelent ! Citesc acest blog si parca aproape imi pare rau ca nu sint sclav, sint in treacat si sint uimit de complexitatea acestei stapane si a viziunii ei asupra relatiei stapana-sclav. Ma consideram un individ deschis si cu imaginatie dar stapana ma uimeste si ma depaseste. Totul este bine organizat in mintea ei, stie exact ce vrea, tot ceea ce spune are sens si bun simt, este o extremista placuta. Vreau sa te felicit cu toate ca nu cred ca inghiti pareri si complimente dar este primul site cu aceasta tematica pe care il citesc cu placere si imi deschide mintea si poate noi orizonturi, ma gandeam la unele practici cu frica dar cum pui tu problema cred sint mai mult decat placute. Am sa urmaresc acest site in continuare iar celor care vor incapea pe mana acestei stapane le dau un sfat, sa nu o supere ca asa ceva se gaseste mai rar.

 24. Comment by mica on November 24, 2009 8:53 pm

  Am cititm regulile dupa cum mi-ati spus, Stapana Ezada, pentru mine a respecta aceste reguli ar insemna o schimbarea majora pentru stilul meu de viata, care totusi sunt dispus sa o fac. Nu am nelamuriri, tot ce am este faptul ca nu imi place sa mint si recunosc ca voi avea nevoie de ajutor sa pot sa ma tine de treaba si daca doriti sa imi permiteti as vrea sa incalc regulile putin si sa va rog sa imi faceti o evaluare inainte de a le respecta, daca sunt sau nu in stare sa va servesc, deoarece sincer nu am incredere in mine si fara ajutorul Dumneavoastra nu voi putea sa respect 1-5 daca trebuie sa respect regula 7 inainte de a intelege mai bine cum sa ma descurc, probabil cand am spus ca sunt lipsit de experienta in orice tip de relatie, nu m-am exprimat corect, sunt lipsit de experienta in viata in general, nu stiu sa ma descurc singur, nu am reusit sa invat conditiile de a supravietui singur in lume. Sunt un barbat care are o oarecare cultura generala insa mintea mea este inca de copil probabil. Pot fi capabil de a iubi enorm o persoana o data, si doar una, aceea sper sa fi-ti Dumneavoastra Stapana Ezada.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright ┬ę 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.