Luni de Fiere de Pascal Bruckner

Luni de Fiere de Pascal Bruckner este una dintre cartile la care pasionatii BDSM fac mereu referinta.

luni_de_fiere_iiCartea prezinta povestea de dragoste a doua cupluri apartinand unor lumi complet diferite. In esenta nu este vorba despre BDSM ci despre situatia cuplului modern aflat in imposibilitatea de a-si gasi implinirea spirituala si sexuala. Ceea ce impresioneaza nu este descrierea activitatilor de natura SM (de altfel destul de lipsite de imaginatie si destul de previzibile – uneori lasand impresia povestirii unui film pentru adulti de proasta calitate) ci cautarea continua a implinirii personale, apropierea dintre Iubire si Ura, dintre sexual si patologic. Cu toate acestea este o carte care te marcheaza. Practic nu ai cum sa ramai indiferent la ea.

Personal am citit mai multe carti de Bruckner si pot spune ca Luni de Fiere nu este deloc cea mai reusita compozitie a lui din punct de vedere stilistic. “Hotii de frumusete” si “Iubirea fata de aproapele” mi se par mult mai reusite. Si totusi, Luni de Fiere este o carte pe care merita sa o cititi.

Si daca nu aveti timp si chef de carti, a aparut si varianta media. Filmul este mult mai slab decat cartea, neputand sa surprinda la fel de bine zbaterile cuplului in incercarea de a se elibera de sentimente si previzibil. Prezenta lui Hugh Grant e un plus in cadrul filmului.

 • CALENDAR

  • January 2023
   M T W T F S S
    1
   2345678
   9101112131415
   16171819202122
   23242526272829
   3031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.