Povesti Erotice Romanesti

Povesti Erotice RomanestiPovesti Erotice Romanesti este un compediu al literaturii erotice romanesti contemporane. Mai exact este un proiect al celor de la Editura Trei prin care 17 autori contemporani au fost contractati pentru a scrie cate o povestire erotica.

Ieri am terminat de citit cartea. Daca in primele 3 zile abia daca citisem vreo 3 povestiri, fiind la un pas sa las cartea necitita pe de-antregul, spre mijlocul cartii am descoperit mai multe povestiri captivante, erotice, perverse sau senzuale. Restul cartii l-am devorat. In fiecare moment liber reveneam la carte.

Dintre povestirile autorilor am remarcat:

Amfiteatrul la amiaza de Marius Chivu – tipul asta vorbeste cu atata pasiune despre picioarele fetelor si degetele lor de la picioare incat mare mirare sa nu aiba un fetish pentru picioare. Povestirea a fost incitanta si incarcata de erotism. Imi placea cum scrie Marius Chivu (il stiam din Dilema Veche unde face parte din colectivul redactional) asa ca surpiza cu descrierea piciorselor de fete a fost cu atat mai placuta.

Meschinarie de Ionut Chiv – imi plac povestirile erotice care au in prima fraza cuvantul “fut” ­čÖé Si nu numai inceputul a fost delicios.

Dirigintele de Radu Pavel Gheo – interesant prin inedit – sex cu o invalida si o minora in cadrul aceleiasi povestiri nu e de colo.

Sanctuar de Claudia Golea – citisem de ea “Tokyo by night” asa ca deja o simpatizam dinainte de o citesc. Si chiar daca povestirea nu a fost chiar atat de senzuala pe cat as fi sperat am citit-o cu mare placere.

Domnisoara Bovary de Ioan Grosan – sfarsitul destul de previzibil dar placut. Mi-a placut mult modul in care a fost scrisa.

Povesti care nu duc nicaieri de Florin Iaru – nu prea am inteles exact acre era faza cu baba dar in mare actiunea de dupa a fost intersanta. Si erotica.

Think globally, fuck locally de Cezar Paul-Badescu – EXCELENTA! – amuzanta pana la ras in hohote, actuala si totusi senzuala.

Sambata seara de Dan Sociu – de departe cea mai hard core – prezentarea unui swing party.

Cuprinsa de nesomn si inca neadormita de Cecilia Stefanescu – printre cele mai reusite povestiri prin inedit, sensibilitate, cruzime chiar.

Despartirea de barza si alte haladuieli erotice prin copilaria proprie de Lucian Dan Teodorovici – amuzanta si placuta prin asocierea cu propria copilarie.

Despre toate celelalte povestiri am cuvinte de genul: acceptabil, slabut, foarte slab, ingrozitor de plictisitor. Nu inteleg cum un autor poate sa creada ca o povestire poate fi erotica doar pentru ca a strecurat de cateva ori cuvantul “pizda” in text. Iar alambicarile metaforico-descriptive-fantastico-inedite NU ajuta cu nimic la crearea unei stari de erotism.

 • CALENDAR

  • January 2023
   M T W T F S S
    1
   2345678
   9101112131415
   16171819202122
   23242526272829
   3031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright ┬ę 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.