Satisfaction – serial TV cat se poate de kink

Serialul australian “Satisfaction” urmareste viata a sase femei care au aceeasi profesie – sunt prostituate (personajul Natalie se ocupa doar de programari – este un fel de “peste”). Desi serialul este cat se poate de telenovelistic, actiunea avand profunzimea unei broaste calcate de un buldozer, abundenta detaliilor kink il face un film placut de urmarit pentru pasionatii erotismului alternativ.

Ceea ce mi-a placut in mod deosebit nu a fost neaparat prezentarea narativa a activitatilor kinky ci si incercarea de a explica intr-un fel sau altul de unde provine placerea in respectiva practica.

Personajul Natalie descopera ca are un fetish pentru latex (sunt cateva scene cu ea intinsa in camera cu latex, si mai ales cea in care calareste un calut din lemn de-a dreptul rascolitoare – extrem de incitante). Clientul care o face sa isi descopere pasiunea o intreaba la un moment dat daca mirosul latexului o face sa isi aminteasca de copilarie – pretios!

Un alt personaj bine conturant este clientul care are un fetish pentru adult-baby play – este minunata abordarea, felul in care fetish-ul lui este prezentat in film. Felul inocent de a-i reliefa erostismul, echilibrul care exista intre barbatul real (fost director de scoala) si bebelusul fantasmei lui.

O scena de trampling mai putin reusita impresioneaza insa prin outfit.

Pe scurt, un serial glamour, in care costumele sunt impresionante (mie imi place mult felul in care se imbraca personajul Natalie), designul caselor este high end, femeile sunt destul de frumoase si savuroase in cadrul scenelor erotice pentru a anula efectul intrigii previzbile care poate impresiona doar o gospodina care plange la PoveStiri Adevarate.

4 Comments

 1. Comment by Pulinio on March 17, 2010 6:39 pm

  Mda, sunt convins k nu se compara cu Emanuelle.

 2. Comment by IO on March 17, 2010 8:09 pm

  Écrivain d’O (2004) e greu de gasit fetit-o!am incercat sa il gasesc DVD ripp sau DVD.
  Doar cumparat 19$!
  O zi buna!

 3. Comment by IO on March 17, 2010 8:11 pm

  Sper sa il gasesti free..io mai caut daca nu solutia este sa il cumperi!P.S. apropo place site-ul!poate trebe un pic mai cu viata!sa para mai viu!ceva intre BDSM si real life!..conexiunea..legatura dintre aceste 2 piese pe tabla de sah a lui Dumnezeu!

 4. Comment by * EZADA * on March 18, 2010 12:05 am

  Eu am citit cartea “Povestea lui O”. Filmul il gasisem acum ceva ani la un amic – il avea de pe DC++. Din pacate era dublat ingrozitor de enervant in franceza. Calitatea slaba a sunetului m-a facut sa nu il pot urmari.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.