Vasalul meu personal (Continuarea de la “Intalnindu-mi vasalul”)

Timp de peste un an am avut un sclav in proprietatea mea. Numele lui este victor si avea dublul varstei mele. L-am cunoscut pe un site de matrimoniale dedicat pasionatilor de Fetish/BDSM, mai exact pe Fetishclub si prima intalnire cu el am descris–o AICI.

Cred ca ce mi-a placut cel mai mult la el a fost faptul ca toata supunerea lui venea din devotamentul fata de Stapana care il poseda. Nu avea fetish-uri dar adora picioarele Stapanei, nu ii placea sa fie lovit dar era fericit cand se putea oferi pe el Stapanei, lasand-o pe aceasta, sau mai bine spus, lasandu-ma sa fac ce vreau cu el. Spunea deseori ca singurul lui fetish este Stapana. Din punctul meu de vedere acesta este cel mai potrivit mod de a privi supunerea fata de cineva. Te supui CUIVA anume nu te supui pur si simplu oricarei persoane dominante.

Raportul dintre mine si el a fost mult prea complex pentru a putea fi povestit intr-un singur post. Acum vreau sa vorbesc doar despre o anume fateta a lui, mai exact aceea de a vedea dominarea si supunerea.

Cred ca ii placea sa ma serveasca si era fericit atunci cand o putea face, mai ales dupa ce a devenit dependent de mine – dependenta asta fiind de fapt un fel de “indragosteala”?

Stiam ca am o putere mare asupra vointei lui si profitam din plin de acest lucru ceradu-i sa imi indeplineasca toate poftele. Ziua trebuia sa mearga la serviciu (discutasem inainte de inceperea raportului TPE ca singurul domeniu in care nu am dreptul sa intervin este serviciul lui – lucru pe care l-am respectat pe deplin). In pauza de pranz i chemam uneori sa imi aduca ceva de mancare sau chiar sa imi gateasca ceva – si ma amuza stiind ca lui nu ii mai ramanea nimic liber din acea pauza. Seara, dupa serviciu trebuia sa fuga sa faca un dus pentru ca nu il suportam murdar sau transpirat. Dupa aceea, incepea “al doilea serviciu” cum ii spunea el. Venea incarcat de cumparaturile pe care i le cerusem, imi gatea, ma servea pe mine si pe prietenele mele ignorand jena de a purta o lesa in jurul gatului TOT TMPUL CAT ERA IN INTERIORUL CASEI si uneori stand doar in boxeri de fata cu prietenele mele. Era folosit pe post de masa, scaun sau scrumiera si trebuia sa suporte toate toanele si supararile mele. Gresea des, chiar daca nu cu lucruri grave, dar nu puteam accepta delasarea si superficialitatea asa ca aproape zilnic era pedepsit in cele mai diverse moduri – de la trimis acasa sau pus la colt, umilit pana la batai si torturi diverse. Din experienta am invatat ca pedepsele fizice sunt egale cu zero atunci cand vrei sa iti corectezi sclavul.

Cat timp eu luam cina el trebuia sa faca curat prin casa. Devenisem foarte lenesa si pe langa asta devenisem si mironosita. Imi placea sa arunc hartiile mototolite pe jos pentru a-i da mai mutl de munca si nu imi spalam nici macar un pahar. De fapt imi placea sa il vad cum se straduie sa termine cat mai repede si mai bine totul. Una din atributiile lui era sa spele zilnic toaleta. Imi amintesc ca l-am pus de mai mutle ori sa stea cate 30 de minute cu capul in WC pentru ca nu facuse treaba decat superficial.

Dupa ce eu mancam si isi termina si el treaba il chemam la mine pentru a ma ajuta sa fac baie, sau pentru a ma masa si a ma pregati de culcare. Cea mai mare recompensa era sa ii dau talpile sa mi le sarute si el era atat de fericit. Nu ii acordam nici un fel de satisfactie sexuala si -as fi vrut ca si un eunuc. Uram erectiile pe care le avea cand imi facea masaj sau ma spala si de multe ori a fost aspru pedepsit.

La un moment dat am facut un compromis mare si pentru ca tineam la el mult, i-am oferit si sedinte in care avea voie sa ejaculeze si chiar sa imi adore fundul. Pentru ca pe victor il gaseam complet neatragator din punct de vedere fizic, de-a dreptul scarbos cu mirosul lui vesnic de tutun, serviciile orale pe care l-am lasat sa mi le ofere dupa mai multe luni in care si-a aratat devotamentul fata de mine a fost un compromis total, nu o placere. Era ceva ce ii ofeream, desi nu imi provoca nici o placere. Era mica mea favoare fata de el, pentru ca ma servea asa cum trebuia.

Pe fundul sclavului meu

In foto – fundul vasalului victor dupa o sedinta de caning si branduirea temporala (numele meu zgariat) – poza veche de acum cativa ani

– va urma –

3 Comments

 1. Comment by vasalulAdei on June 10, 2009 1:32 am

  Sunteti minunata 🙂

 2. Comment by vasalmircea on June 10, 2009 9:54 am

  STĂPÂNĂ EZADA , v-aţi gândit să puneţi în scris într-o carte toate aceste experienţe ?
  Sunt sigur că va fi un best-seller.

 3. Comment by * EZADA * on June 10, 2009 12:27 pm

  Nu chiar un best-seller pentru ca s-ar adresa unui segment destul de redus, dar cred ca as putea sa fac asta la un moment dat.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.