Spanking – Psihologia pedepsei

In cadrul unui raport D/s durerea, chiar daca poate provoca placere atat Dominei cat si submisului nu este principala motivatie. Provocand durere submisului ei, Domina nu face decat sa isi creasca autoritatea asupra trupului si spiritului submisului ei, care va fi incantat sa isi ofere trupul ca si “jertfa” pe altarul dedicat placerii Stapanei.

Tocmai de aceea este deosebit de important modul CUM este administrata durerea si nu cantitatea propriu-zisa de durere.

Trebuie sa se puna accent pe atitudine, gesturi, mimica si mai ales voce, intonatie. O Domina trebuie sa se impuna stimuland toate cele cinci simturi ale submisului ei. Multe Domina pun accent pe vizual sau pe miros si simt uitand cat de important este auzul. Inainte si in timpul aplicarii pedepsei Domina TREBUIE sa se faca uzita cat mai mult. Nimic nu poate fi mai ne-erotic decat o sedinta de spanking pe tacute. E ca si cum ai face sex fara sa scoti nici un geamat.

Submisul trebuie pregatit inainte de pedeapsa, “speriat” de durerea si umilinta pe care o va simti. In timpul spanking-ului se va pune accent pe reactiile lui, faptul ca nu este ins tare sa suporte o pedeapsa ca un barbat, i se va spune cum arata regiunea lovita, folosind undeoir exagerari, facandu-l sa se teama de intensitatea loviturilor urmatoare si de ceea ce va putea urma.

Dupa primirea pedepsei submisul trebuie consolat, laudat ca a rezistat bine pedepsei, pus sa faca oral servitude sau alte activitati de genul curatatul cizmelor sau a casei etc. Trebuie invatat sa multumeasca la finalul fiecarei sedinte de corectie si chiar sa fie pus sa sarute intrumentul care i-a cauzat durere (cravasa, nuiaua, mana, biciul etc).

Desi este bine ca pedepsele sa aduca mereu ceva nou de la o sedinta la alta trebuie sa existe o serie de elemente comune care vor fi folosite mereu. De exemplu un ritual de asezare in pozitie a submisului, sau trimisul lui la dus inainte de primirea pedepsei, sau o pedeapsa neplacuta folosita pentru orice abatere minora.

2 Comments

 1. Comment by severin on December 15, 2008 10:21 pm

  exceptionala descrierea…cred ca multi avem de invatat ceva…si …daca imi este permis…cred ca mesajele Stapanei Ezada ar trebui analizate si de catre multe Stapane…
  Foarte utile sfaturile…si metodele utilizate…lovesc in primul rand la nivel mental…

 2. Comment by alexaalex on May 31, 2009 1:30 pm

  spre exemplu de cand ma stiu sunt rezistent la durere si niciodata nu am fugit de ia. chiar am suferit o interventie chirurgicala in urma unui accident de masina si pentru ca trebuia facuta iar anestezice nu erau am simtit tot fiind perfect constient si dicutand cu doctorul . la sfarsit ma felicitat pentru rezistenta si curaj. a spus ca nu a mai intalnit pe cineva ca mine. (probabil glumea) cand eam copil si mergeam la dentist pentru extractii ceream sa nu imi faca anestezie pentru ca imi placea sa simt cum ceva din mine se rupe si dispare pentru totdeauna. probabil am o farama de masochism. dar ce vreau sa spun este ca pentru cineva ca mine ce pedeapsa este bataia, cand durerea reprezinta curiozitate si lpacere optinuta din bucuria depasirii unei noi trepte fizice si mentale. deci o Stapana care sar gandi sa ma pedepseasca prin bataie si durere numai pedeapsa nu mi-ar aplica mie. poate ca fara sa vreau chiar as cauta motive

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.