Stapana reala si sclavul adevarat

Discut cu un veteran al practicilor BDSM/fetis. O persoana inteligenta ale carei pareri coincid cu ale mele din multe puncte de vedere. Pe scurt, un partener de discutie foarte interesant.

La un moment dat el spune “x este o sclava adevarata”.

Cum adica “adevarata”? Acesta nu este un cuvant pe care sa il poti alatura unui rol SM, oricare ar fi el. Asta pentru ca perceptiile noastre pot fi diferite.

Cand cineva spune “nu cred ca sunt un submis adevarat” se compara cu alti supusi despre care stie ca au limite mai ridicate decat el. Ei bine, nu pot fi de acord cu asta. In BDSM/fetis este importanta intensitatea momentului pe care il traiesti si nu practicile complexe/dure pe care le accepti. Din punct de vedere al trairii interioare, a satisfacerii orgasmului, un sclav implicat intr-o relatie 24/7 TPE poate sa aiba aceeasi intensitate a placerii ca un submis care alege sa practice dominare soft de doua ori pe an. Nici unul dintre ei nu este mai autentic decat celalalt. Fiecare isi traieste fantezia asa cum isi doreste si poate in functie de circumstante. Supunerea nu este o intrecere – care rezista la mai multe torturi – ci placerea de a oferi placere persoanei Dominante.

Cand cineva spune “Ea este o Stapana reala” inteleg ca de fapt spune “Aceasta femeie practica BDSM/fetis intr-un fel agreat de mine”.

Consider ca este bine sa evitam acest stereotip verbal pentru a intelege ca oamenii sunt complet diferiti in fantasmele lor si cel mai important lucru sunt potrivirile dintre parteneri. Experienta vine in timp.

7 Comments

 1. Comment by sergiu on January 31, 2011 7:59 am

  sunteti superba in poza… eu ma inscriu la categoria “de doua ori pe an” iar placera atunci e maxima

 2. Comment by submisiv on January 31, 2011 8:17 am

  La fel vad si eu lucrurile.
  Sunt o persoana cu preferinte catre fetisuri,practici soft care nu implica nici un fel de durere fizica dar atunci cand le practic simt o placere si o satisfactie intense.
  Mi-a placut acest articol in mod deosebit pentru ca ma face sa simt sclav si este un sentiment extrem de placut;)
  Ma inclin umil in fata feselor DVS PREA FRUMOASA STAPANA.

 3. Comment by iq.master on January 31, 2011 1:18 pm

  Umplutura(copy-paste) ! Tu poti mai mult.

 4. Comment by iulian on January 31, 2011 7:43 pm

  sunt 100% de acord. de asemenea cred ca astfel de exprimari sunt pe undeva echivalente cu mentalitatile de genul: “barbatii sunt toti la fel”, “femeile sunt niste…”.
  trebuie respectate alegerile fiecaruia si evitata etichetarea…

 5. Comment by diogene on February 1, 2011 5:46 pm

  Am trimis informatii despre tine DOAMNEI SARKA. A fost surprinsa dar la final mi-a multumit.

 6. Comment by shinsakuto on February 1, 2011 8:24 pm

  nu cred ca e vorba de un stereotip verbal.fiecare isi creaza o serie de “modele” la care aspira.pentru aceste “modele” se creaza un “lexicon”cu care incearca sa defineasca si sa explice aceste “modele”celor din jurul lui.de multe ori acest “lexicon” nu este inteles decit de cei strict apropiati.in exemplul prezentat cred ca este vorba de asa ceva.adica expresia “x este o sclava adevarata” de fapt s-ar intelege : ” x” se apropie-pina la identificare-foarte mult de modelul meu de sclava.pe de alta parte cred ca se face confuzie intre termenii : “fetisist” si “sclav”.chiar daca o femeie iti face onoarea de a te numi “sclavul picioarelor”,si in afara de ingrijirea picioarelor respectivei nu faci nimic altceva-tot fetisist esti.

 7. Comment by Breakfast on July 11, 2014 10:35 am

  This is a very promessing article. Eventhough i might not be able to become in a 24/7 always present servant and slave, i can evolve a slave just as real.

  Glory to You Doamna

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.