Topul greselilor in BDSM – LIPSA INDIVIDUALITATII

2. Lipsa individualitatii. Fiecare dintre noi avem fantezii diferite (chiar daca avem multe lucrui in comun). Sa te astepti ca o Stapana sa se poarte asa cum o facea cea dinaintea ei este gresit. Fiecare are poate preferintele ei, regulile ei. La fel este si cand vine vorba de sclavi. E nevoie de timp pentru ca doua persoane sa poata sa se cunoasca indeajuns de bine incat sa ajunga sa isi cunoasca preferintele indivicuale.

Articolele BDSM informative sunt deosebit de utile (atat pentru incepatori cat si pentru avansati) dar nu trebuiesc privite ca litera de lege. Ele reprezinta doar pareri personale ale autorului si trebuiesc luate ca un ghid general de comportament in cadrul unei relatii D/s. Fiecare este dator sa isi adapteze propriile fantezii astfel incat experienta traita sa fie cat mai satisfacatoare. A imprumuta atitudini sau fetish-uri este calea sigura catre dezamagire. Nu trebuie sa ai o atitudine pretioasa, care sa exprime superioritate fata de un sclav doar pentru ca asa ai citit ca trebuie (sau ai vazut in filme). Ai atitdinea asta doar daca simti ca te reprezinta si te satisface. Nu actiunile pe care le faci “ca la carte” te face sa fii Stapana ci satisfactia pe care o resimti dominand.

Acelasi lucru este valabil si pentru sclavi. De acord, in linii generale satisfactia unui sclav trebuie sa vina din placerea provocata Stapanei. Dar fiecare submis are unele asteptari de la un raport D/s. Nu trebuie sa adoptati atitudini care nu va reprezinta doar pentru a face pe plac Stapanei. Nu ma refer la educatia pe care trebuie sa o aiba orice sclav care a apartinut (sau apartine) unei Stapane ci la experiente generale. Intr-un raport satisfactia ambilor parteneri conteaza. Un sclav care are fantezii legate de un fetish pentru picioare si tot ce primeste este sissificare va ajunge in timp sa fie foarte frustat. Ceea ce incerc sa spun este ca nu trebuie sa renuntati la individualitatea voastra, la fanteziile voastre chiar daca uneori mai faceti unele compromisuri pentru satisfacerea partenerului.

sclav ingenunchiat

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • January 2023
   M T W T F S S
    1
   2345678
   9101112131415
   16171819202122
   23242526272829
   3031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.