Topul greselilor in BDSM – OBJECTIFICAREA PARTENERULUI

6. Objectificarea partenerului alaturi de care ai o scena BDSM se refera la situatiile in care unul dintre parteneri uita ca interactioneaza cu o persoana si ajunge sa se gandeasca in mod egoist doar la indeplinirea propriilor fantezii.

Aceasta situatie apare de multe ori in cadrul scenelor SM in care partea masochista nu se mai gandeste la placerea pe care o poate sau nu simti partenerul Dominant. De foarte multe ori partea submisa vede in prezenta unei Dominatrix doar o modalitate de satisfacere a propriilor fantezii, uitand ca in spatele costumelor din piele si cravaselor se ascunde totusi o persoana cu dorinte si aspiratii, cu temeri si dorinte de afectiune la fel ca orice alta persoana.

Objectificarea poate sa se manifeste si din sens invers, partea submisa sa reprzinte pentru Dominant doar o metoda de a-si indeplini fanteziile dar aceasta varianta este ceva mai putin grava, mai ales in cadrul sedintelor sporadice. In cadrul unui raport de lunga durata, folosirea sclavului doar pentru indeplinirea fanteziilor proprii, fara a tine deloc seama de sentimentele lui va duce la profunde sentimente de frustare din partea sclavului si in final la degradarea raportului.

In randurile de mai sus ma refer strict la “objectificarea” psihica a partenerului si nu la jocurile “mobilier uman” pe care de altfel le gasesc deosebit de agreabile. In imagine este prezentat un scaun uman care banuiesc ca este deosebit de comod.

human furniture

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.