Topul greselilor in BDSM – PREA MULTE REGULI

7. Prea multe reguli in cadrul unui raport BDSM vor duce cu siguranta la confuzii.

De foarte multe ori sclavii cu experienta tind sa ia cu ei regulile invatate la Stapanele precedente sau citite in povestirile sau cartile informative de natura BDSM. Ei bine, lucrul asta poate fi extrem de deranjant pentru partea dominata si derutant pentru partea submisa.

La un moment dat a venit la mine un sclav cu care aveam un raport si si-a cerut scuze ca a urinat din picioare. Uneori le cer sclavilor feminizati (sissyboy) sa urineze ca fetitele din motive evidente dar lui nu ii cerusem asta. El a fost uimit de supararea mea – practic el imi impunea cumva sa ii aplic o regula pe care eu nu vroiam sa i-o impun.Alta data un sclav, dupa ce a pronuntat cuvantul “dar” si-a cerut iertare spunand ca un sclav nu are voie sa pronunte in fata Stapanei acest cuvant care preceda o explicatie a unei atitudini. Recunosc ca nu m-am gandit in viata mea la acest aspect pana nu mi l-a mentionat el. Ok, el e un sclav minunat dar eu m-am simtit oarecum umilita de lipsa mea de cunostine. Si din nou mi se facuse “topping from the bottom”.

Ambele situatii pot fi neplacute si pot duce la clatinarea raportului pana la ruperea lui. Eu am dat ca exemplu doar doua exemple dar am incheiat mai multe raporturi din cauza incalcarii unor reguli impuse de mine. Uneori aparent minore (cum ar fi impunerea de a mi se trimite cate un sms zilnic) – dar care pentru mine insemnau enorm tocmai prin usurinta cu care puteau fi indeplinite (daca nu au fost in stare sa se conformeze cu atat de putin….).

Eu am adoptat “metoda semnelor de circlatie”. Orice regula ramane valabila pana in momentul in care o alta regula o schimba sau pana in momentul incetarii tuturor restrictiilor. 🙂

Am insa un set de reguli fixe care nu se schimba niciodata : adresarea cu apelativul de politete, orarul in care pot fi contactata etc

In concluzie este benefic ca fiecare raport nou sa fie ca o foaie alba de hartie pe care Domina sa isi scrie propriile reguli. Bagajele tarate din alte relatii nu pot decat sa ingreuneze. Asa ca va recomand sa pastrati lucrurile cat mai simplu.

keep it simple

No Comments

No comments yet.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.