Umilire vs. bataie de joc in practica FemDom

Am purtat o discutie ampla, alaturi de un Master vis a vis de metodele pe care le poate alege persoana Dominanta pentru a-si umili submisul/submisa.

Limita dintre umilire si bataie de joc este foarte fina si consider ca diferenta de perceptie dintre practicile FemDom vs. practicile MaleD0m face ca acest subiect sa nu poata fi abordat decat separat. Pentru ca experienta mea este in special in raporturile D/s FemDom, voi scrie exclusiv despre umilirea pe care o aplica Domina submisului sau.

Practicile BDSM/fetish au ca punct de plecare erotismul. Bun! Complexitatea mintii umane a facut ca unele practici aparent lipsite de orice forma de erotism sa fie percepute (si utilizate) ca si stimulente erotice. Ma refer aici atat la fetish-uri ( a caror definitie este exact atribuirea calitatii de stimul erotic unui obiect / parti a trupului care nu caracterizeaza sexul prin natura sa) cat si la anumite practici aparent non stimulatoare erotic (umilire, masochism etc).

Cred ca prin natura unui raport D/s orice practica / fetis trebuie sa duca in final la o anumita forma de satisfactie erotica, cred ca umilirea trebuie sa urmareasca INTOTDEAUNA satisfactia erotica a partii Dominante, si, in al doilea rand a celei submise. Bataia de joc incepe, din punctul meu de vedere, acolo unde se termina motivatia erotica.

De aceea cred ca este incorect ca umilirea sa se bazeze pe luarea in ras sau scoaterea in evidenta a unor handicapuri fizice sau intelectuale – daca aceste defecte ar fi deranjante pentru persoana Dominanta probabil ca nu ar fi inceput scena de dominare. ┬áPrin handicapuri fizice sau intelectuale ma refer la cele evidente, care nu tin de alegerea persoanei care traieste cu ele. Sunt lucruri de bun simt, pe care orice adult ar trebui sa le cunoasca.

“Small penis humiliation” – umilirea legata de marimea penisului, sau de potenta, etc sunt strans legate de contextul erotic, de aceea mi se par nu numai corecte, dar chiar indicate, atunci cand este cazul. Defectele care tin exclusiv de neglijenta sau delasarea persoanei submise pot fi “valorificate” de Dom in cadrul unei scene care include umilire – aici ma refer la situatii legate de lipsa unei igiene corespunzatoare, a unei forme fizice dorite de Dom sau a unor gusturi estetice diferite de cele ale persoanei Dominante. Orice defect de acest gen poate fi utilizat pentru a creste “distanta” Dom-sub in cadrul unei sedinte de dominare. De aici inspectia sclavului la inceputul scenei, masurarea organelor genitale, interogatoriul, etc.

Scrierea textelor badjocoritoare pe trupul sclavului (de ex), machiajul fortat, spitting sau alte practici de umilire fizica sau verbala sunt acceptabile, din punctul meu de vedere atata timp cat joaca rol de stimul erotic pentru partea Dominanta si in al doilea rand pentru submis.

9 Comments

 1. Comment by JessyBlue on May 17, 2010 6:08 pm

  Banana medie nu exista?:)

 2. Comment by * EZADA * on May 17, 2010 7:23 pm

  Si daca ar fi medie, o Domina te poate convinge ca este minuscula daca acesta este scopul jocului ei.

 3. Comment by Countess on May 17, 2010 7:25 pm

  Numai o Domina? ;)) Si femeia “de rand” o poate face.

 4. Comment by * EZADA * on May 17, 2010 7:35 pm

  :)) Asa este! Bine punctat. Imi amintesc de un cuplu. Tipul se pare ca avea un penis foarte mic. De cate ori se certau in public tipa ii arata degetul ei mic si el tacea instantaneu. Mi s-a parut hilara faza :)))

 5. Comment by JessyBlue on May 17, 2010 10:21 pm

  Relelor!:)

 6. Comment by Countess on May 17, 2010 11:00 pm

  Jessy? Sa aratam si noi degetul mic? ­čÖé

 7. Comment by * EZADA * on May 17, 2010 11:09 pm

  Si chiar daca inca acum ar spune “nu este cazul” va intra ea pe mana mea si se va transforma intr-un mic clitoris inutil, asa cum ii sta bine unei tarfulite :)))

 8. Comment by JessyBlue on May 17, 2010 11:54 pm

  Noapte buna. stimate Doamne!:)

 9. Comment by shinsakuto on May 18, 2010 3:56 am

  mai conteaza marimea daca poti fi “convins” de contrariu?

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
    12345
   6789101112
   13141516171819
   20212223242526
   2728293031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright ┬ę 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.