Un exemplu de disciplina

Vroiam ca cineva sa imi arate frumosul oras medieval pe care urma sa il vizitez alaturi de iubita mea. Pe site-ul de socializare el a fost cel care mi-a atras atentia pentru ca inainte de a accepta mi-a spus ca el nu este interesat de scene de dominare ci doar de socializare. Era exact ceea ce cautam. Un kinkster, nu un submis avid de noi experiente SM.

Ne astepta la intrarea in hotel imbracat exact asa cum imi place – o haina clasica, pantaloni drepti, pantofi din piele si o geanta de scolar pe umar. Poarta ochelari si arata mult mai tanar decat este in realitate. Engleza lui ireprosabila, alaturi de manierele fara de cusur ma cuceresc.

Ne arata centrul orasului. Stie multe amanunte – cu siguranta si-a facut temele.

In camera noastra de hotel am discutat timp de patru ore pe subiectul disciplinei domestice, controlul orgasmului si al erectiei, modalitati de pedeapsa, posturi, atitudini.

Un tanar educat in spiritul perioadei victoriene, invatat sa se abtina de la masturbare, care doarme de aproape zece ani cu dispozitivul de castitate montat urmand in fiecare zi un ritual destul de complicat. Un tanar care s-a aflat timp de 5 ani sub atenta supraveghere a “matusii” (femeia Dominanta care l-a avut in grija dorea sa fie numita astfel, fara a exista legaturi de rudenie intre ei) care ii permitea eliberarea orgasmica doar o data la doua saptamani doar daca era baiat cuminte si isi indeplinea toate sarcinile trasate de ea.

Cu acest barbat am putut discuta multe aspecte extrem de interesante in legatura cu disciplina domestica, subiect pe care nu l-am aprofundat niciodata la acest nivel. Ca un tanar bine crescut, mi-a trimis o serie de recomandari bibliografice iar de Craciun mi-a oferit cadou doua carti deosebit de interesante in legatura cu acest subiect.

Acest post ii este dedicat lui. Mi-ar placea sa stiu ca si in Romania pot fi supusi atat de bine determinati incat sa isi continue antrenamentul chiar si dupa ce “matusa” nu a mai putut sa fie alaturi de el, indrumandu-l.

7 Comments

 1. Comment by net70 on January 23, 2011 10:58 pm

  Foarte frumos gest, atat din partea DUMEAVOASTRA cat si a Domnului in cauza. In ziua de azi, cand cartea nu mai reprezinta “valoare” decat pentru cei care pot aprecia asta (putini la numar), un astfel de gest trebuie deosebit apeciat. E foarte dificil, sa alegi un cadou care sa fie ceva “particular” si nu e importanta valoarea acestuia, dar rolul lui este sa-i ofere o adevarata placere persoanei care o primeste. In mod normal, cel care beneficiaza de asemenea prieteni, chiar o citesc, o apreciaza si o aseaza la locul ei, in biblioteca personala.
  Cei “sapte ani de-acasa” daca nu-i ai, in mod normal se scad din varsta pe care o declari sau o calculezi, dupa C.I.

 2. Comment by jony on January 24, 2011 8:38 pm

  I read this article only due google translator but thank You for the kind words Miss.

 3. Comment by marsey on January 24, 2011 10:13 pm

  frumos exemplu… chiar merita apreciat!

 4. Comment by * EZADA * on January 24, 2011 11:20 pm

  @jony – yes, the article is about you. I’m glad you read My blog. I didn’t know.

 5. Comment by jony on January 24, 2011 11:38 pm

  Well… I only try with help of google translator. 🙂

 6. Comment by JessyBlue on January 25, 2011 12:54 am

  Imbucurator ca mai exista oameni rafinati, culti, cu bun simt.. si ca unii dintre ei se supun unor Doamne, facandu-le norocoase pe acestea ca au un asemenea om in proprietate. Cred, totusi, ca adevaratul norocos este supusul , un om ca si el, nu s-ar oferi oricui…ci doar unei Doamne, o femeie in adevaratul sens al cuvantului.

 7. Comment by shinsakuto on February 2, 2011 6:59 pm

  apropo de “google translator” :
  a fost odata un popor caruia i se spunea “american”(nu in mod jignitor,evident).intr-o zi conducatorii acestui popor au aflat ca au prea multi bani publici si nu aveau unde sa-i cheltuiasca.asa s-a facut ca au chemat toti savantii si le-au cerut sa construiasca un robot capabil sa traduca instantaneu din cel putin o limba vorbita pe tot cuprinsul globului pamintesc in oricare dintre aceste limbi.dupa secole de incercari se prezinta in fata sefilor un savant cu o masinarie ciudata ca forma si despre care spunea ca are in baza de date : 125 limbi vorbite curent,76 dialecte,49 idiomuri,…,etc.,si care poate face traducere simultana din 6 limbi .unul din conducatori spune savantului un vers al marelui Yeats : ‘ OUT OF MIND,OUT OF SIGHT” si ii cere sa-l traduca in chineza.nu termina savantul de butonat ca si apar pe ecran 2 ideograme corespunzatoare traducerii.impresionat pina la lacrimi,seful cere savantului sa faca traducerea inversa.butoneaza savantul si pe ecran apare traducerea : ” IDIOT,INVIZIBIL ” .

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • January 2023
   M T W T F S S
    1
   2345678
   9101112131415
   16171819202122
   23242526272829
   3031  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.