Un nou blog femdom

Tocmai ai descoperit un nou blog avand ca tema relatiile de Dominare/supunere din perspectiva femdom Lilith’s Playgroung.

Asa cum cred ca ii sta bine unui blog, “scorpia originala” a ales sa scrie despre experientele ei, despre felul in care vede ea derularea unui relatii D/s de natura femdom. Imi plac blogurile scrise dintr-o perspectiva persoanala – de altfel blogul este mai mult un jurnal public, nu? – si atunci cand o femeie inteligenta scrie atat de bine despre dominare, cu siguranta voi deveni abonata site-ului respectiv.

Sunt sigura ca si pe voi va va impresiona in mod placut frumoasa “scorpie” avand ca singur indiciu al frumusetii (de care nu ma indoiesc) un superb picior odihnindu-se intr-un pantof cu talpa rosie.

4 Comments

 1. Comment by ducess on November 5, 2010 9:03 pm

  Buna seara! Am gasit blogul dumneavoastra si mi se pare foarte interesant. Am unele <> pe care nu le gasesc aici,in Romania. Furfetish! Sper ca prin expereienta dumneavoastra sa pot afla mai multe. Va multumesc!

 2. Comment by * EZADA * on November 5, 2010 9:58 pm

  ducess, nu am cunoscut personal pe nimeni care sa aiba cu adevarat un fetis pentru blanuri. Postarea ta ma duce cu gandul la “Venus invesmantata in blanuri” si o discutie pe care o aveam cu o alta Domina vis a vis de limitarea miscarilor atunci cand porti o haina din blana. Tocmai pentru ca esti prima persoana care imi mentioneaza acest fetis, mi-ar placea sa schimbam mai multe pareri prin email.

 3. Comment by gavril on July 26, 2012 1:40 pm

  sarut mana, sau mai bine sarut picioarele!

  foarte interesant blogul, dar asa cum spune si ducess, nu gasesc nimic in Romania despre fetisul pentru blanuri, despre stapane care sa practice asa ceva. Poate aveti dvs cunostinta despre o astfel de stapana. Va multumesc mult.

 4. Comment by gavril on August 1, 2012 1:56 pm

  Sarut picioarele!

  mai mult, daca stau si mai bine sa ma gandesc, sunt si mai putine informatii despre fetisul pentru angora si mohair. Despre o stapana care sa aiba un astfel de fetis, nu am reusit sa gasesc absolut nimic…

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.