Zgarda

Intr-un post anterior scriam despre importanta zgarzii ca si simbol al supunerii. Astazi va voi prezenta colectia mea de zgarzi.

In afara de zgarda pentru pozitie (cea neagra si lata din josul fotografiei) toate celelalte, inclusiv lesele au fost cumparate de la petshop. Pretul celor de la sexshop mi se pare nejustificat de exagerat si din proprie experienta am observat ca desi nu arata la fel de fetishist, cele concepute pentru catei sunt mai rezistente.

In general fiecare sclav al meu are propria lui zgarda. Asa mi se pare frumos si normal. Zgarzile sclavilor pe care i-am eliberat sunt facute cadou, refolosite sau folosite in cadrul sedintelor sporadice cu alti submisi care nu imi sunt sclavi.

Zgarda pentru pozitie (te obliga sa tii gatul drept) este confectionata manual de catre un prieten si desi arata foarte bine este putin cam greu de montat. Evidnet, nici sa o porti nu este prea comod dar tinand cont de scopul pentru care a fost conceputa nici nu se putea sa fie altfel.

3 Comments

 1. Comment by Cantona on January 31, 2009 2:15 pm

  Buna,Ada!Nu incetezi sa ne incanti cu disertatiile tale pe marginea acestei minunate arte-BDSM!Citesc cu atata placere acest blog al tau..sa zic asa!este pe cat de incitant pe atat de viu si plin de pasiune.Traind din pacate in aceasta societate fada,insipida,dominata de diletantism si prost-gust,pot spune ca de la o vreme si acest talent al scrisului(nu se naste oricine cu acest skill),a cazut in ridicol1Toata ziua suntem mitraliatzi de fel si fel de labagii-blogarasi,care au scos nasul in lume de 2 ani si se vad mari IL Caragiale ai vremurilor noastre>Din pacate sunt atat de putini cei care chiar au substanta,verb si mai ales harul acela care te tine concentrat asupra a ceea ce citesti.Spre bucuria noastra,tu esti un om care isi etaleaza simtirile si trairile-dintre cele mai profunde inn aceste inscrisuri ale tale si pt asta,ITI MULTUMESC!Citesc cu mare placere,expunerile,intamplarile si trairile tale,Ada!Din pacate intre cunoscutii mei,nu am cu cine impartasi impresii si simtiri legate de acest subiect atat de drag noua si de aceea e si mai misto cand iti privesc filmul!Cu mult respect,Cnatona…YES MISTRESS,SORRY MISTRESS!

 2. Comment by Crucified.Countess on March 28, 2009 11:07 pm

  Confectionez collars sau zgarzi.. uite niste poze http://s518.photobucket.com/albums/u350/Asherahhh/

 3. Comment by * EZADA * on March 30, 2009 2:47 pm

  Superbe zgardutele! Eventual ataseaza si o lista de preturi si posteaza-le si pe bdsmforum.ro . Acolo este o sectiune special dedicata anuntrilor de vanzare-cumparare.

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.