Cum sa-ti gasesti o Stapana de Karen Martin

Editura Triskelion a lansat prima carte – “Cum sa-ti gasesti o Stapana” de Karen Martin

Cartea se adreseaza in general barbatilor cu fantasme submise, dornici de a fi luati in proprietatea unei Femei Dominante dar si acelora care vor sa imbunatateasca raportul pe care il au cu Stapana. Parcurgerea acestui ghid va duce la o mai buna intelegere a unui raport Dominare/supunere sigur, consensual si sanatos, raspunzand in acelasi timp la multe din intrebarile pe care si le poate pune un barbat supus (“de ce nu imi pot gasi o Stapana?”, “oare sunt prea tanar/batran?”, “cum pot stii daca ea este Femeie Dominanta si nu doar o netrebnica?”, “cum ma pot antrena pentru a-mi satisface Stapana?”)

Ghidul este structurat in noua capitole plus o anexa in care fiecare cititor isi poate face o auto-evaluare. Primele capitole ajuta la intelegerea unor concepte de baza kinky (de la SM si schimbul de putere) – este importanta evaluarea dorintelor kinky inainte de a incepe cautarea unei persoane complementare fantasmei.

In urmatoarele capitole autoarea prezinta atat mituri si intrebari care pot duce la esecul unui relatii D/s cat si portretul unei Femei Dominante reale si cum poti sa ai un raport fericit si de lunga durata cu aceasta.

Ultimele trei capitole sunt dedicate barbatilor dornici de a-si gasi o Stapana si felul in care acestia se pot pregati in vederea gasirii unei partenere Dominante, modul in care vor trebui sa initieze primele contacte, locurile unde pot cauta o viitoare Stapana, felul in care sa se prezinte etc.

Autoarea, Karen Martin, considera ca orice barbat cu fantasme supuse isi poate gasi o Stapana. Ii impartasesc punctul de vedere si cred cu tarie ca urmand sfaturile (de bun simt de altfel) pe care Karen le ofera in cartea ei, orice barbat care isi doreste cu adevarat sa fie sclavul unui Femei Dominante isi va putea implini fantasmele supuse.

Cartea poate fi achizionata de pe site-ul editurii Triskelion sau contactandu-ma pe email. Pretul cartii este de 33 lei + taxele pentru transport. Pe site-ul editurii transportul prin Posta Romana este inclus in pret (39 lei). Adresa mea de email este: ezada@dominare.ro

8 Comments

 1. Comment by Linda on March 29, 2010 5:15 pm

  Hmmm…interesant. Abia astept sa o citesc:)

 2. Comment by JessyBlue on March 29, 2010 9:50 pm

  Buna seara. Stiu ca aceasta carte este tradusa de dumneavoastra.Voiam sa va intreb daca v-ati regasit in felul de a aborda lucrurile, al autoarei.O saptamana placuta in continuare!

 3. Comment by daemonware on March 29, 2010 10:24 pm

  o initiativa absolut laudabila; multumim celor care au facut acest lucru posibil la un pret ata de accesibil!

  la mai multe publicatii cu tematica BDSM!

 4. Comment by sissy on March 30, 2010 12:24 am

  la ce adresa va pot trimite mail ca nu gasesc deloc…poate este si ora de vina … in sfarsit imi puteti lasa aici un comm cu adresa de mail sau imi puteti trimite dumneavoastra un mail va rog!

 5. Comment by * EZADA * on March 30, 2010 8:50 am

  @JessyBlue – Cu unele exceptii, impartasesc punctul de vedere al autoarei. Oricum, diferentele de opinie nu sunt in capitolele dedicate sfaturilor gasirii unei Stapane ci mai mult in partea de prezentare a unei relatii. Karen are o abordare mai … domestica.

  @daemonware – in functie de cum se va vinde aceasta carte, investitorul va putea lua initiativa tiparirii unei alte carti. Chiar asa – ce fel de teme v-ar placea sa mai fie abordate? Carti educative? Literatura erotica kink?

  @sissy – am notat adresa in finalul postului

 6. Comment by Editura Triskelion on April 2, 2010 10:41 am

  Cei care doresc sa achizitioneze cartea si nu vor sa-si declare identitatea pe site pot cumpara acum si prin Fan Courier (confidentialitate totala) sau pot opta pentru livrare personala in Bucuresti si Cluj. Detalii pe site-ul http://www.triskelion.ro

  Cartea e chiar buna si interesanta, si in plus, prin cumpararea cartii ne veti ajuta sa putem continua activitatea de editare.

  Sarbatori fericite tuturor !

 7. Comment by denisss6969 on February 20, 2012 10:41 am

  SUNT UN SCLAV INCEPATOR SI AS DORI SA GASESC UNA , CEL MULT 2 FEMEI DOMINATOARE DIN ORASUL MEU- SUCEAVA. MA POATE AJUTA CINEVA?

 8. Comment by marian on December 10, 2012 10:21 am

  sclav by adevarat caut stapana sau cuplu de stapani care sa ma foloseasca cum doresc dansii sau dansa as juca si in filme xxx pot fi contactat ID sima74marian

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.