Fetish and Fantasy Sex Shop Amsterdam MUST SEE

In Amsterdam, aproape de intrarea in Red Light District, am descoperit un sex shop specializat. SMART Fetish and Fantasy Shop s-a dovedit a fi de departe cel mai convenabil magazin cu specific Fetish/BDSM din Amsterdam. Chiar daca nu este cel mai mare si raionul dedicat vestimentatiei fetish nu este foarte relevant, datorita colaborarii cu producatori locali, magazinul poate oferi preturi competitive pentru dispozitivele si accesoriile S&M. Pentru ca proprietarul magazinului se ocupa personal de comercializarea produselor, puteti negocia pretul. Din pacate website-ul lor este inca in constructie.

Daca veti ajunge in Amsterdam, nu ratati AbsoluteDanny Fetish shop – un butic veritabil, cu preturi pe masura. Veti fi incantati de gama variata de tinute fetish (in special latex si piele naturala). O pisica neagra cu privire rautacioasa domina cu prezenta ei locul.

Demask este un fetish shop pe care nici un iubitor de latex nu ar trebui sa il rateze. O gama extrem de bogata de imbracaminte si accesorii din latex (si nu numai). Preturile, asemeni renumelui, sunt mai mari decat in alte magazine de specialitate.

Cele mai bune instrumente si accesorii S&M le-am gasit in magazinele dedicate homosexualitatii. Mr. B, Black Body si alte cateva ale caror nume nu mi le amintesc pe moment.

3 Comments

 1. Comment by rapid on May 4, 2010 3:09 pm

  Le stiu, mai ales pe Demask si Absolute. Demask a fost primul magazin SM in care am intrat tin minte si acum emotia cu care le priveam pe cumparatoare si pe vinzatoare, imi fabricam tot felul de fantezii.

 2. Comment by * EZADA * on May 4, 2010 6:59 pm

  Asa este, vanzatoarea din Demask, aflata intre doua varste arata foarte dominant in hainele ei din piele, “asezonate” cu o pereche de cizme cu toc inalt.

 3. Comment by Smart Fetish and Fantasy on August 19, 2010 4:05 pm

  Good news, Smart Fetish and Fantasy has just launched there webshop at http://www.erodepot.com.

  We would appreciate any feedback about the site or the products.

  @siteowner: My Romanian is bad, could you contact us at our email address about what it takes to get in the Best Buy section on your site? Thanks!

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.