Kink Party in Bucuresti

In data de 10 aprilie 2009, va invitam la prima petrecere Kink sub egida VIPSwingingClub si BDSMForum. Petrecerea va avea loc la Villa del Pecccato, taxa de participare este de 50 RON pentru femei, 300 RON pentru barbati si 300 RON pentru cupluri. Detalii gasiti adresandu-va membrilor: Luana [VIPSwingingClub Owner], Krystal [reprezentant BDSMForum] sau Ezada [reprezentant BDSMForum] sau la adresele de mail vipswingingclub_com@yahoo.com sau admin@bdsmforum.ro!

*****

– Petrecerea va avea loc in “La Villa del Peccato” – locatie rezervata special pentru aceasta petrecere privata. Dupa cum puteti vedea in in galeria foto, vorbim despre o locatie stil club de noapte, cu cabaret, piscina si camere private.
– Taxa de participare este de 300 lei pentru cupluri, 300 lei pentru barbati singuri, 50 lei pentru femei singure. Taxa se va plati in contul firmei care detine VIP Swinging CLUB – detaliile le gasiti pe site.
– Pentru a putea participa la petrecere trebuie sa va faceti cont pe site-ul VIP Swinging CLUB si sa va rezervati un loc la petrecere. Pentru a putea participa in calitate de cuplu trebuie sa va faceti cont de cuplu pe VIP Swinging CLUB, impreuna cu  persoana care va va insoti.
– Dupa ce va rezervati locul la petrecere veti putea vedea si lista celorlalti participanti. In felul acesta veti stii si cine sunt ceilalti participanti. Pe langa lista respectiva vor mai fi prezenta si alte 4-5 DOMINA rezidente. Despre prezenta lor veti fi informati in timp.
– Accesul la petrecere se face vineri, 10 aprilie 2009 intre orele 18 si 20 (dupa aceasta ora vor fi incuiate usile). Petrecerea va tine pana sambara, 11 aprilie 2009  ora 8 am (se poate pleca si mai devreme). Accesul la petrecere se face doar pe baza de invitatie, invitate primita in urma rezervarii locului la petrecere si achitarea texei de intrare. Bautura se poate achiziona de la bar, contra-cost.
– Este interzis accesul la petrecere cu camere foto/video, telefoane mobile si orice alt aparat asemanator.
– Este vorba de o petrecere privata, in care participantii au varsta peste 18 ani.
– Tema petrecerii este KINK – de aceea petrecerea se adreseseaza atat cuplurilor pasionate de swing cat si celor interesati de Fetish/BDSM.

*****

rubber

6 Comments

 1. Comment by Crucified.Countess on April 1, 2009 8:57 pm

  am fost muult timp administrator pe site am fost si la doua petreceri vsc! si uite parerea mea”sa nu va inregistrati pe http://www.vipswingingclub.com! petrecerile sunt o mareee vrajeala!lumea da bani degeaba!si cand sunt petreceri,dai bani ca sa te uiti la 2-3animatoare cum se freaca de o bara!mai bine te duci la curve de banii aia ca sigur primesti ceva! o zi buna

 2. Comment by cosmin on April 2, 2009 7:35 pm

  Ce frumos ! Bravo organizatorilor ! Cam scump as zice , dar eu zic ca va merita!As veni si eu , dar cu toate cheltuielile as ajunge la vreo 1000 de lei!Dar nu banii ar fi problema! As merge travestit in latex!Sau e posibil sa ma schimb acolo?

 3. Comment by * EZADA * on April 2, 2009 7:46 pm

  Evident ca nu vei veni imbracat in latex pe strada. petrecerea va avea loc intr-un club prevazut cu vestiar si cusete care se pot incuia (in care sa iti pui hainele cu care ai venit si alte bunuri personale – nu cred ca vrei sa iti agati cheile masinii de gat tinand cont ca nu ai buzunare la costumul e latex 🙂 ). Exista si dusuri pe care la poti folosi dupa incheierea oetrecerii, pentru a spala talc-ul si luciul de latex care este posibil sa iti ramana pe piele. Cu alte cuvinte, daca asta era singura problema, poti sa o consideri ca si rezolvata.

 4. Comment by slave4bbw on April 2, 2009 8:21 pm

  Fooooooooooooarte tentant. Locatie, facilitati, pret etc. toate sunt ok. Mai putin obligativitatea de a te inscrie intr-un club de swing. Unii chiar nu sunt amatori. Se poate participa fara?

 5. Comment by * EZADA * on April 2, 2009 8:44 pm

  Petrecerea este organizata cu sprijinul site-ului de swing respectiv pentru ca BDSMForum nu are posibilitatea de a incasa legal taxa de participare (nu suntem persoana juridica). In plus locatia este inchiriata sub contract de VIPSwingers. Tocmia de aceea, conditia VIPSwingers este ca toti participantii la petrecere sa fie inscrisi pe site-ul lor. Aceasta nu este conditia noastra, ci a celor de la VIPSwingers. Din pacate participarea la petrecere este conditionata de inscrierea pe site. Insa cred ca dupa o luna poti anula inscrierea. Nici eu nu practic swing, oricum.

 6. Comment by Andrew on April 6, 2009 3:32 pm

  Cateva detalii referitoare la dress code se poate?

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.