Tipologiile feminizarii si a altor fantezii conexe

– Strap-on whores – curve masculine – barbati care nu viseaza la feminizare. Ei isi doresc sa fie abuzati de femei cu strap-on. Penetrarea anala este cu atat mai umilitoare cu cat sunt mai constienti ca sunt barbati adevarati transformati de femeia dominanta intr-o curva masculina. Umilire fizica: penetrare anala, orala, penetrare multipla, spitting. Umilire verbala cu referinte la transformarea lui intr-o curva persoanala, referiri la cat de mult ii place strap-on-ul Stapanei.

– Forced feminisation – feminizare fortata – submisi transformati de femeile dominante in curve penale, penibile prin apetitul sexual, fortate sa poarte haine stridente, fardate strident de Femeia dominanta, umilita sexual cu ajutorul strap-on-ului sau altor jucarii sexuale. Uneori umilirea poate merge pana la forced bisexuality. Umilire fizica: penetrari anale si orale, haine stridente, machiaj, cuvinte jignitoare scrise pe pielea supusului. Umilire verbala: legata de aspect si atitudine.

– Sissyboy, Sissygirl – submisi feminizati din proprie vointa cu unul sau mai multe fetisuri legate de vestimentatie, accesorii. Preferinta clara spre vestimentatia de culoare roz sau deschisa la culoare, pantofi cu toc, dresuri, lenjerie de dama, costumatii extravagante (rochite de printesa, de balerina, de fetita). Atitudine mai putin inclinata spre activitati SM. Ii place sa fie condus, sa fie luate decizii in numele lui, sa fie degrevat de responsabilitati, sa fie util Stapanei. Se aplica in general sistemul recompensa/pedeapsa in functie de evolutie.

– Sissymaid – submisi feminizati voluntar, cu preferinte legate de servirea Stapanei. Puternice inlinatii spre costumatiile de menajera (de la costumele sexy de French-maid pana la costumele sobre, victoriene), detalii fetis legate de materiale fine, lucioase, satin, matase, dresuri etc. Pun mare accent pe servirea corecta a Stapanei de aceea necesita un antrenament special pentru servire, eticheta etc. Au nevoie de antrenament special, primind recompense sau pedepse in functie de evolutie.

– Feminisation – feminizare – barbatul submis cu inclinatii spre fetis, dornic sa se travesteasca pentru a fi mai atragator, dorind sa atraga atentia barbatilor, dorind sa fie dorit. Este vampa atrasa de haine de femeie scumpe, extravagante, cu atentie pe detalii, manechiura, pedichiura cat mai perfecte, placerea de a purta anumite materiale, texturi, corsete etc. Bisexuali, doresc sa fie indrumati de Stapana pentru a se perfectiona ca femei speciale.

– Travesti – barbati care fara a avea fantasme submise isi doresc sa poarte vestimentatie feminina. Ei sunt atrasi de fetis, nu si de dominare.

8 Comments

 1. Comment by Casper on April 24, 2010 9:55 pm

  Stau si ma intreb…eu unde m-as incadra!?

 2. Comment by * EZADA * on April 24, 2010 10:11 pm

  Sunt tipologii dar nu inseamna ca se regasesc in stare pura. De cele mai multe ori exista o combinatie intre doua sau mai multe tipologii. Tine de capacitatea de a intui a Stapanei si de experienta ei indrumarea ta pe cea mai potrivita cale.

 3. Comment by cabo on April 26, 2010 8:15 am

  Oare de ce feminizarea imi aduce aminte de maxima: “femeia nu va fi niciodata egala barbatului, pana nu se va simti sexy cu chelie si burta de bere”…?

 4. Comment by madalina on April 26, 2010 9:54 am

  eu cred ca sunt putin din toate

 5. Comment by allexanddru on April 30, 2010 9:39 pm

  cu siguranta ma incadrez la categoria Feminizare, exceptand dorinta de a atrage atentia barbatilor

 6. Comment by antegodd on May 4, 2010 3:37 pm

  O feminizare psihica se poate dobandi prin aducerea sclavului la constientizarea faptului ca penisul lui e un clitoris, iar anusul vaginul. Punctul G reprezinta prostata, iar el isi doreste atat de mult sa fie penetrat, incat face orice pentru asta, inclusiv renunta la atingerea “clitorisului” deja inchis in centura de castitate.

 7. Comment by * EZADA * on May 4, 2010 7:01 pm

  Asa este, si eu pun mare accent pe constientizarea femininului prezent in genitalul masculin. Pentru fiecare zona exista un corespondent feminin. In plus pozitionarea penisului inspre in jos, asezarea pe colacul toaletei la urinare, stergerea cu hartie igienica dupa urinare etc, toate aceste gesturi ajuta in adoptarea unei tinute cat mai aproapiate de feminin.

 8. Comment by tony on September 28, 2011 5:58 pm

  mi-ar place foarte mult feminizare fortata

Comments RSS TrackBack Identifier URI

Leave a comment

 • CALENDAR

  • March 2023
   M T W T F S S
     1 2 3 4 5
   6 7 8 9 10 11 12
   13 14 15 16 17 18 19
   20 21 22 23 24 25 26
   27 28 29 30 31  
 • CAUTARE

 • Primeste prin email DOMINARE.ro

  Adresa ta de email:

  www.erogen.ro

 • kink.ro bdsmforum.ro triskelion.ro

  www.ICRA.org

 • Labelled with ICRA

 • Copyright © 2010 Dominare.ro - Sub Tocul Ezadei. Toate drepturile rezervate.